Teplomer lekarsky

Max ThermoMAX Mercury Free teplomer lekársky sklenený v sklepávacom puzdre 1xks. Max Obrázky pre dopyt teplomer lekarsky Viac obrázkov pre dopyt teplomer lekarsky Nahlásenie obrázkov Váš názor si ceníme. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Vodeodolný, digitálny teplomer s… K dispozícii 22. Vyberajte si Teplomery - osobné podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Digitálny teplomer na meranie teploty ľudského tela.

V pamäti Podobné Prvý bezkontaktný, najmodernejší a najbezpečnější klinicky používaný a overený teplomer na svete. Teplomer lekársky infračervený bezkontaktný Thermofocus séria. Poskytuje okamžité a presné digitálne znázornenie teploty tela bez akéhokoľvek kontaktu s telom, pokožkou alebo sliznicou.


AKCE Bezdotykový lékařský teploměr BC 07. Velmi rychlý certifikovaný bezdotykový teploměr pro domácí i lékařské využití. C Z rozsahu meraných teplôt vidno, že ide skôr o univerzálny ako lekársky teplomer. Meria telesnú teplotu v uchu alebo na spánkoch a izbovú teplotu.


Správnosť meraní nemohla byť laboratórne overená, výrobca nedodal kalibračné podmienky. Pri klinickom meraní teplota .

Bezrtuťový teploměr je určen pouze k měření tělesné teploty. Pro děti jsou vhodné teploměry bezdotykové, kterými je možné měřit teplotu, aniž by se dítě vzbudilo a zvládnou měřit nejen teplotu těla, ale také okolního. Pro měření v konečníku se zase hodí digitální teploměry s ohebnou špičkou.


Extra rýchly a presný digitálny teplomer Geratherm Rapi ktorý zmeria teplotu detí i dospelých počas sekúnd. Teplomer je vďaka pozlátenému čidlu antialergický, má akustický alarm v prípade horúčky, funkciu automatického vypnutia, veľký LCD displej, ohybný koniec a je vodeodolný. Automaticky ukladá poslednú . Teplomer – digitálny, infračervený, meria teplotu ľudského tela, predmetov aj okolia, pamäť na nameraných hodnôt, puzdro na uloženie. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


EXATHERM TEPLOMER LEKÁRSKY BEZORTUŤOVÝ 1xks. Pro své snadné použití a přesné. Hledáte kvalitní teploměr , který rychle změří tělesnou teplotu jako teplotu v místnosti, Nebo jen levnou variantu, která poslouží v prípadě nemoci? Teploměry BEURER Laica Helpmation BRAUN a další. V nabídce je také lékařský digitální teploměr.


V našej ponuke nájdete digitálne teplomery pre domáce aj lekárske použitie. Klasické digitálne teplomery , rýchle sekundové teplomery , úšný teplomer , infračervený bezkontaktný teplomer , čelové teplomery , teplomery pre deti - cumlíkový teplomer , teplomery s ohybnou špičkou. Vyberáme pre Vás digitálne teplomery tej . U lekárskych ortuťových teplomerov (až ° C) je kapilára na nádobke s ortuťou zúžená, takže sa v tomto mieste pri poklese teploty .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba