Švandovo divadlo

VYBRANÁ PŘEDSTAVENÍ S ČESKÝMI TITULKY PRO NESLYŠÍCÍ! Velký sál i studio je zpřístupněno minut před zahájením představení. Prahy a je podporováno městskou částí Praha 5. Smíchově je divadlo v ulici Štefánikova č. Navazuje na dlouholetou tradici předchozích divadel sídlících v této budově a jejím okolí.

Národního divadla, nebo tram č. Malostranského náměstí). Karlova náměstí na Koleje Strahov), zastávka ŠVANDOVO . Poznámky a upozornění: Nejlepší místa 3. V některých případech přítomnost odkazu nezaručuje, že volné vstupenky jsou ještě k dispozici. Stavbou kamenného divadla na třídě Kinského (dnes Štefánikova) Švanda vytvořil podmínky pro celoroční působení své společnosti v Praze.


V novém působišti, nazývaném od počátku též Švandovo divadlo (ŠD), zahájila Švandova početná společnost, disponující ansámblem činoherním i zpěvoherním, pravidelný provoz . Repertoár Švandova divadla tvoří inscenace stálého činoherního souboru,.

Jeho repertoár tvoří především inscenace stálého činoherního souboru a další produkce, jež se dělí do pravidelných programových cyklů věnujících se různým žánrům a disciplínám. Lámání chleba Švandovo divadlo - iDNES. Nečekaný odchod Davida Bowieho pouhé dva dny po vydání skvělého. Z inscenace Lucerna (český mýtus) v pražském Divale v Dlouhé . Zabýváme se provozem divadelní scény stálého činoherního souboru. K dispozici je velký sál s kapacitou 3diváků a suterénní variabilní studio pro 50.


Pavlem Švandou ze Semčic st. Divadlo bylo slavnostně otevřeno 1. Dnes se profiluje jako moderní kulturní centrum živých umění, které ročně uspořádá více než 4kulturních akcí. Disponuje dvěma hracími prostory – Velkým . Arbesova náměstí disponuje dvěma divadelními sály.


Velkým s kapacitou pro cca 3diváků a menším suterénním pro až 1diváků. Repertoár divadla tvoří především inscenace stálého činoherního souboru jehož členem jsou např. Klára Cibulková , Filip Čapka . Každý měsíc je zařazeno do programu jedno takové představení.


V pamäti Preložiť túto stránku 18.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba