Predaj pekné jelenie parohy

Pravé jelenie parohy a parožie pre zberateľov na predaj a kúpu. Predám krásne JELENIE parohy. Super darček , krásne jelenie parohy. Prosím nevolať, že aká je ich váha pri odpílení.


Parohy sa predávajú ako trofej na stenu za 22- eur a na predaj sú aj ďalšie parohy , ktoré sú iba uvolnené ,, z podstavca, , za 20- eur. Osobný odber v okrese DS. Mám na predaj trofej z jeleňa,lebku. Predam alebo vymením za malé jelenie zhody parohy 18toraka 224bodove za malé jelenie zhody 24kg. Trofej Daniel zhody parozie.


Jelenia trofej, parožie. Prodám starý myslivecký nůž , střenka paroh. TOP premium zhody parozie trofeje dopyt. Kupim jelenie ,danielie zhody trofeje akejkolvek kvality a mnozstva. Platba v hotovosty pri prevzaty tovaru cela SR.


Možnost dlhodobej spoluprace. Národný šport bez pravidiel: Nelegálny biznis s jelením parožím sa rozmáha, prísny zákon nefunguje! Ešte za bývalého režimu to fungovalo tak, že keď sa v lese našli pekné parohy , ľudia ich doniesli horárovi a ten im ich vymenil napríklad za dva páry menších. Dnes niečo také neexistuje.


Najstatnejší jeleni s najväčším parožím zhadzujú svoje parožie ako prvý. Býva tak koncom zimy v mesiaci február. Postupne sa pridávajú aj.


Keďže jelenie zhody lákajú množstvo poľovníkov, zhodárov či amatérskych zberačov parožia. Zo srnčích zhodov sa robia pekné rúčky na dýky. Nie sú parohy ako parohy.


V poľovníckom revíri Ihráč, ktorý patrí do odštepného závodu Žarnovica, Lesy SR, š. Návštevníci si mohli siahnuť na kožuch medveďa, poťahať za nos vlka, poškrabkať diviaka, vyskúšať vábenie jeleňa. Medzi vystavenými parohmi zaujali jelenie zhody s dĺžkou kmeňa 1centimetrov aj kapitálne parohy uhynutého jeleňa. Na výstave boli aj trofeje kún, psíkov medvedíkovitých, jazvecov, . BRATISLAVA - Pozor na to! Siedmu sériu markizáckej reality šou Farma sprevádza od jej štartu viacero problémov. Posvietili si na ňu už aj hygienici a manipulácia s mŕtvymi zvieratami tiež nebola úplne v poriadku.


A teraz si televízia znova koleduje. Súťažiaci boli totiž vyslaní do lesa zbierať parožie a . Kúpim jelenie a danielie parožie a zhody rôznej kvality. Pre parožie si prídem k vám osobne.


Parohy aj s tkz podstavcom pekný darček pre poľovníka alebo len pre fanúšika poľovníctva.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba