Kamerove sety akcia

Monitor AHD kamerový set kanálový M. Kvalitné a lacné kamerové sety ktoré Vám ochránia Váš majetok. Všetky kamerové systémy je možné sledovať prostredníctvom mobilu alebo PC. Vzdialené prezeranie cez mobil, tablet a PC.


Jednoduchá inštalácia a nastavenie.

Bezplatná inzercia, kamerove sety predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. IP kamerové sety Analógové sety AHD kamerové sety Príslušenstvo.


Na prednej strane rekordéra sa nachádzajú dva USB konektory, jeden slúži na zálohovanie dát a druhý na pripojenie PC mouse pre pohyb v menu rekordéra. Dodacia doba: momenálne nedostupné. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Analógový HD kamerový set tvoria štyri IR kamery s 0MP rozlíšením a nočným videním až do 20m a.

Doprava zadarmo pri platbe vopred. Na vývoji systému sa podieľa priamo s výrobcom, vďaka čomu inovuje riešenia niekoľkých nastavení a prispôsobuje ich pre slovenského zákazníka. GHz bezdrôtový kamerový systém. Kamerovy set 4ch kamery AHD ANTIVANDAL empty. Nainštalujte bezdrôtovú bezpečnostnú kameru doma a sledujte svoj majetok.


Funguje v rámci frekvencie GHz, čo garantuje pozeranie záznamu bez prerušení. Farebná kamera má vodovzdornú skrinku, preto sa môže používať v. Z ponuky kamerové systémy si u nás môžete vybrať kompletné kamerové sety na zabezpečenie vašej nehnuteľnosti. V ponuke máme rôzne druhy bezpečnostných kamier od samostatných kamier, dvr boxov, ip WiFi kamier, až po kompletné sety.


Pokiaľ sa zaoberáte montážou alebo predajom produktov, ktoré sú v našej ponuke, stačí vyplniť . SECURIA PRO NVR4CHVje digitálny kamerový systém s ôsmimi kamerami pre vonkajšie použitie. Pre ukladanie záznamu je možné systém doplniť o interný harddisk. Pri tomto systéme oceníte iste aj ďalšie funkcie ako sú napríklad detekcia pohybu, nočné videnie a mnoho ďalších.


Je to kanálový systém, to znamená, . V našej bohatej ponuke nájdete všetko potrebné pre kamerový systém.

Kamery, DVR záznamníky, káble, videoprevodníky, kryty a konzoly kamier. Vystavajte si váš kvalitný kamerový systém za dobrú cenu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba