Infrapanely kurenie

Nízko a vysoko teplotné infrapanely vhodné do rodinných domov, obchodných priestorov, kostolov, skladov, telocviční či vysokých priestorov. Vaše zdravie, Umenie tepla, Teplo slnka, krása prírody. Infrapanely - zdravé a úsporné teplo ako od Slnka.


Sálavé vykurovanie infrapanelmi S MODERN najnovšej generácie, jedinečná svetová technológia. Vysoká kvalita a účinnosť, úspora energie až do.

Pri infra o čosi menej, pretože stačí kúriť o nejaký stupeň nižšiu teplotu, keďže infra panely zohrievajú predmety i ľudí a Vy to pociťujete ako pohodu. Ktoré kúrenie vzduch vysušuje? Infra kúrenie do bungalovu 150mMáte skusenosti?


Kúrenie infrapanelmi - Kúrenie, vetranie a klim. Musím kúrenie vypínať, či dlhodobejšie vykurovanie napr. Odpoveď: Pokiaľ bude stáť.


Potreboval by som poradiť či je možné použiť vaše infra panely ako lokálne vykurovanie teleso na stenu pod stôl, kde by slúžili k vykurovaniu nôh.

S týmto javom súvisí hlavná výhoda infrapanelov. Tým, že sa infračervené sálavé kúrenie nesústredí na vyhrievanie vzduchu, nedochádza k jeho cirkulácii a následnému roznášaniu prachu po miestnosti, čo asi najviac ocenia alergici. Takisto sa vzduch nevysúša a zachováva si svoju prirodzenú vlhkosť, . Naviac, pri tomto vykurovaní nedochádza k neželanej cirkulácii teplého vzduchu a prachu, čo ocenia najmä alergici. Tým, že vlnenie pôsobí priamo na predmety, pôsobí i na steny, čo má pozitívny vplyv na murivo a pôsobí protiplesňovo. Rovnako sa toto kúrenie veľmi hodí, pri dodržaní správnej technológie . Infra panely nachádzajú stále vačšie uplatnenie na vykurovanie domov, bytov, chát, chalúp, obchodov atď.


V prevedení obraz alebo zrkadlo môžu esteticky doplniť a zatraktívniť interiér. V ponuke máme aj telesá, ktoré vykúria kostoly,terasy, altánky, zimné záhrady . Vyberte si v menu prevedenie infrapanelov , o ktoré máte záujem. Infra panely majú stále vačšie uplatnenie na vykurovanie domov, bytov, chát, chalúp,obchodov atď.


Informácie o možnosti úspory pri kúrení infrapanelmy. Poradíme Vám ako úsporne kúriť vďaka infrakúreniu. Stropné a nástenné INFRAPANELY.


No v prípade zvýšenia cien elektrickej energie je lepšie na tento spôsob vykurovania zabudnúť. Infrakúrenie pracuje ideálne pri vlhkosti stien do max.

Sú určené na montáž na bočné steny. Ich moderný elegantný dizajn môže byť. Terasové a priemyselné infraohrievače. Podlahové elektrické vykurovanie.


Infračervené vykurovanie do domov a bytov od nemeckých výrobcov. O možnostiach inštalácie sa informujte u nás alebo u našich partnerov. Je to ďalší z kopy energeticky úsporných riešení kúrenia , kedy postačí ak si do miestnosti zakúpite základný infrapanel (ktorý môže byť mramorový, či z tvrdeného skla, dokonca vyzerať ako klasický obraz) a ten začne pracovať. Ako plochý panel na stene ohrieva vzduch a rovnomerne ho v miestnosti .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba