Hovädzia koža predaj

Ponúkame na predaj trieslom činené hladenice, výrobky z kože a kožušiny. Kože hospodárskych zvierat ako ovca, koza , hovädzí dobytok,ďalej z poľovnej zvery jeleň, daniel, srna, muflón a diviak. Koža okrúhla matná KOH2.


Predám hovadzia koza kúpim. Kožená šnúrka perleťová biela 1.

Bezplatná inzercia, hovadzie koze predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Alžbeta je akvarelovník. Momentálne je formátom najväčší zápisník v mojej dielni, má formát. Predaj sedlárskych a stolárskych potrieb.


Predam hovädziu kožu z kratkosrsteho byka z domaceho chovu. Za vypracovanie som dal 1eura, len nemám pre to využitie.

Vhodne na stenu na chaty alebo na podlahu. Volať do 16:0 potom reagujem na mail. Barex, čiernej farby, hrúbka mm vraj vhodná na výrobu pracovných tašiek z dôvodu tvrdosti. Predám lacno ks vyčinené liščie kožušiny (ks líška strieborná, ks líška červená), kožuch z polárnej líšky nenosený a hovädzie usne rôzneho typu vo . Luxusná uzdečka belgickej značky HP (HORSE PARADE) - čiernej farby, kontrastne ozdobne prešitá na nánosníku a čelenke - mäkkučko vypodložená na nánosníku, nátylníku a čelenke, anatomicky tvarovaná pri ušiach, prešívaná kontrastnou bielou nitkou - špičková hovädzia mäkká koža , flexibilná, oh. Hladenice mame na predaj farbach: prirodna,kavovo hneda.


Sada vzoriek koží Florida. Hovädzia koža neeurópskeho pôvodu s upraveným lícom a dokončená v jednom odtieni. Vďaka jemnosti a hrúbke je koža vhodná k výrobe moderného nábytku.


Pigmentovaná koža , jednofarebná, hrúbka – mm. Tento artikel môže byť vyrobený ako ohňu odolný s . Ocean Store, OCEAN STORE je pravá hovädzia koža , ktorej povrch je cielene upravený tak, aby zakryl všetky nežiadúce prírodné znaky a nedostatky. Vďaka priemernej veľkosti jednotlivých usní a surovine, ktorá je bez dier a výpalkov, sa dosahuje maximálna výťažnosť a časová úspora.


Z hľadiska výroby je to ten . Nájdete tu široký sortiment ovčích a jahňacích predložiek,dekoračných koží z kozín,danielov,muflónov,sobov ako aj teľacie a hovädzie dekoračné kože. Veľmi pestrá je aj ponuka kožených a vlnených výrobkov:kožušinové vesty,vesty z ovčieho rúna,ľadvinové pásy,rukavice,čiapky,ponožky,štucne,papuče,deky a plachty z .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba