Foalbit

Asfaltovaný hydroizolacný pás na hliníkovej fólii kombinovanej so sklenenou rohožou, s krycou vrstvou na báze oxidovaného asfaltu s plnidlom, na vrchnej strane jemným minerálnym posypom na spodnej strane separačnou fóliou. Je určený na použitie vo viacvrstvových hydroizolačných systémoch plochých striech ako . Asfaltované pásy viacfunkčné – klasické oxidované, na spodné vrstvy hydroizolačných systémov. Asfaltovaný hydroizolačný pás na hliníkovej fólii kombinovanej so sklenenou rohožou, krycou vrstvou z oxidovaného asfaltu s plnidlom, na vrchnej strane jemným minerálnym posypom a na spodnej strane separačnou fóliou.


Ochrana staveb proti radonu z podloží.

Pás je možné použít jako protiradonovou bariéru. Hydroizolace podzemních částí staveb a podzemních objektů proti zemní vlhkosti. Pás se navrhuje zpravidla v jedné vrstvě.


Využívá se především jako . Doprava: sběrnou službou, možná dobírka Odběrné místo: Brno, Olomouc , Praha. FOALBIT AL Spás oxid. ICOPAL - Natavitelný spodní pás Foalbit Al je vhodný na spodní izolaci proti vlhkosti, tloušťka pásu je 4mm.

Tento pás zajišťuje ochranu stavby proti radonu. Objednávejte na bal = mtl: mm. Realizace : osobní odběr Brno nebo přímo sklady výrobce: Olomouc, Praha pro ostatní lokality na dotaz - nutno ověřit stavy skladů a aktuální ceny, případnou možnost dopravy na stavbu nutno prověřit. Nejčastěji je asfaltový pás.


Notifikovaná zkušební laboratoř Bodycompany č. Dobrý den, neznalostí a na doporučení jsem nalepil na základovou desku hydroizolaci Foalbit AL S40. V pamäti Preložiť túto stránku A-Z izolace s. Please enable jQuery from the module . Papy zaprojektowane i produkowane w Icopal z przeznaczeniem do technicznych zadań specjalnych - tam gdzie parametry innych pap nie są z użytkowego punktu widzenia wystarczające stosuje się papy specjalistyczne. Hledáte al foalbit s? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Natychmiast po instalac'i.


Papa zgrzewalna, paroizolacyjna. Partnerská zóna: Zaregistrujte sa Zabudnuté heslo. Strona wierzchnie pokryta jest piaskiem drobnoziarnistyrn, strona spodnia pokryta .

PŘEJÍT DO ESHOPU Dekbit. Na horním povrchu je pás opatřen jemným separačním posypem. Na spodním povrchu je opatřen separační PE fólií. Rodzaj bitumu: Bitum oksydowany.


Warstwa wierzchnia: Posypka drobnoziarnista. Gyártó és a gyártás helye. Oxidbitumenes párazárólemez, radongáz elleni szigetelő lemez. Az alábbi szabványoknak felel meg: - Bitumenes vízszigetelő . Icopal zgrzewalna papa podkładowa paroizolacyjna Foalbit AL S– Sale online store construction icmarket. Zostali mi celé kotúče = x 5m lokalita BB (cena dohodou napr.


25€ za kus 5m- nákup bol tuším vyše 30e). Parotěsný natavovací pás z oxidačního asfaltu s kombinovanou vložkou z hliníkové fólie a skleněné rohože, opatřený na horní straně jemným minerálním posypem. Používá se i jako protiradonová bariera.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba