Uv lampy na dezinfekciu vody

UV lampy sú určené na elimináciu baktérií, cýst a vírusov vo vode pomocou UV žiarenia. UV sterilizátor nepridáva do vody žiadne chemikálie a nevytvára žiadne vedľajšie produkty. Ultrafialové žiarenie je úplne neškodné, ekologické, lacné a je to najmodernejší zpôsob dezinfekcie vody. UV lampa na vodu slúži ako úprava vody zo studne proti baktériám.


Dezinfekcia studničnej vody vo výške až 9 zaručená. Jedná sa teda o veľmi ekologický a zároveň efektívny spôsob úpravy vody.

Ponúkame Vám široký výber od výrobcu VIQUA . UV lampy odstránia z vody nežiadúce baktérie a mikroorganizmy bez chémie. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Na čo slúžia UV lampy na vody ? UV lampy na vodu sa používajú ako jedna z možných foriem dezinfekcie vody , ktorá zabezpečí jej ochranu pred mikrobiologickým. V prípade studničnej alebo inej chemicky neupravenej vody , je potrebné zabrániť rastu baktérií. UV lampa (ultraviolet) je prirodzenou ochranou s vysokou účinnosťou až do 9.

Dodané UV lampy sú pevné, celonerezové, čím zaručujú dlhú životnosť a bezporuchový chod. Uv lampy na definfekciu vody. Kompletné bazénové príslušenstvo, bazénová chémia, predaj a poradenstvo s bazénmi.


Tento systém úpravy bazénovej vody sa používa u malých aj. Bazénová voda je preháňaná cez filtračné čerpadlo a ďalej pretláčaná cez UV lampu , kde je voda ožarovaná a preto dochádza k rozkladu DNA . UV svetlom, ktoré spĺňajú požiadavky pre aplikácie v domácnostiach aj. Ekologicky odstráni mikrobiológiu z vašej vody. Jej použitie je ideálne aj pre bazény, jazierka, reštauráciu, menšie prevádzky a priemyslené aplikácie. Montuje sa na hlavnom prívode vody.


Pred UV lampu je vhodné zaradiť mechanický filter kôli ochrane . UV lampy predstavujú jednoduchý spôsob dezinfekcie vody UV žiarením, ktoré pôsobí na pretekajúcu vodu. Je vhodné pre úplne priezračnú vodu bez zákalu. Používa sa na dezinfekciu mestskej alebo studničnej vody.


Vďaka UV žiareniu si zabezpečíme dezinfekciu vody , bez použitia chemických látok, ktoré sú nežiadúce pre našu ekológiu a zdravie. Nemá žiadne významné toxické alebo netoxické vedľajšie produkty. Nehrozí nebezpečenstvo z predávkovania. Vybavenie zariadenia na UV dezinfekciu vody. Každé zariadenie pozostáva z dezinfekčnej komory, v ktorej je inštalovaná tzv.


UV lampa , ktorá emituje ultrafialové žiarenie s vlnovou dĺžkou 2- 4nm podľa typu UV lampy.

Ultrafialová (UV) dezinfekcia vody v rodinných domoch a priemyselných objektoch. Princíp fungovania, výhody a porovnanie. Debakterizátory na báze UV lúčov pre použitie v domácnostiach, prevádzkach a bazénoch rôznych veľkostí. Skupina UV debakterizátorov vyrábaných spoločnosťou Steril - je schopná zaručiť požadovaný čistiaci a sterilizačný účinok aj pri vyšších prietokoch a pri rôznych aplikáciách a to všetko pri . UV Lampy – dezinfekcia vody. Ak máte v mikrobiologickom rozbore pitnej vody nález enterokokov, Escherichia coli alebo koliformných baktérií, vynikajúcim riešením pre vašu vodu je potom práve použitie UV lampy namontovanej na vstupe vody do domu.


Základnou funkciou UV lámp je zbavenie vody od škodlivých . Dávkovacie čerpadlá na chlór.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba