Radlica na sneh na štvorkolku

Predám úžitkovú štvorkolku. Výborný pomocník okolo domu aj na relax. Stvorkolka má biele ŠPZ stačí vobicak B. Radlica na sneh , kufre predný aj zadný, navleky na rukovete.


Jazdema prevažne luky a les.

Pluh na sneh 150cm pre štvorkolky ATV, UTV dodávaný s univerzálnou montážnou sadou a systémom Click and Go. V ponuke v žltej a čiernej farbe. ATV reťaze vhodne na ATV , pracovné a športove štvorkolky. Výrobca MOOSE (USA) , balenie obsahuje reťaze na jednu nápravu (ks) , reťaze pre skvelý záber na snehu a blate.


Označenie - Rozmer ATV pneumatik. Kvalitne spracovaná univerzálna radlica na sneh so spodnou kompletnou montážou, určená pre všetky štvorkolky. Rýchla montáž a demontáž (Click and GO).

Dostupné v šírkach: 125cm a 150cm. Farebné prevedenie na výber: čierna, žltá. SKLADOM - ihneď k odoslaniu.


Nová kvalitne spracovaná univerzálna radlica na sneh so spodnou montážou, určená pre všetky pracovné 4-kolky. Výška 43cm, hrúbka plechu 3-6mm, spodná guma 12mm. Radlice a sypače určené pre pracovné štvorkolky.


Odpružené modely sa pri náraze do pevnej prekážky automaticky sklopia a tým veľmi znižujú riziko poškodenia. Otočné uloženie zase umožňuje šikmé . Radlica, pluh na sneh kompletný s univerzálnou montážnou sadou,. ATV, nastaviteľný zdvih a bočný pohyb radlice-možnosť pripojenia navijáka pre zdvíhanie, v spodnej . Odľahčená radlice SHARK pre odpratávanie snehu a sypkých materiálov ako. Adapters for Can-Am Gen frame.


Kawasaki Brute Force - Uchycení radlice , sněžného pluhu - Duration: 1: 51. Pre Vašu spokojnosť však odporúčame radlice na sneh , ktoré sú odpružené a otočne uložené. Takéto radlice si hravo poradia s kusmi ľadu, kameňmi a ďalšími prekážkami - odchýlia ich nabok a . SHARK RADLICE - Mimoriadne odolná radlica s patentovanou rebrovanou mrazuvzdornou polyetylénovou konštrukciou na odhŕňanie snehu.

Vďaka vysoko odolanému polyetylénu naviac umožňuje odhŕňanie aj sypkých materiálov ako štrk, piesok uhlie a podobne. Shark radlica je ľahšia , má lepšie parametre a vyššiu . Manualne zdvihanie , otacanie na s. Kvalitná ODPRUŽENÁ snehová radlica Automa - Český výrobok. Pripojenie k väčšine typov štvorkoliek (odporúčame prevod 4x4). Arctic Cat 150cm radlice pro shrnování snehu. Najkvalitnejšie a najodolnejšie radlice na prehrnanie snehu na štvorkolku.


Veľmi kvalitné spracovanie. Radlica je odpružená a je štandardne dodávaná s oceľovým britom. Radlica pluh pre pracovné štvorkolky s rýchlou montážou a demontážou - Click and Go.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba