Protipožiarna pur pena

Používa sa na vyplňovanie škár pri montáži okenných a dverných rámov. Ako protipožiarna izolácia v priečkach a inštalačných jadrách bytových . Hnací plyn je nehorľavý. Protipožiarna pena (11).


Veľká plniaca schopnosť, dobrá rozmerová stabilita.

Na montáž protipožiarnych podhľadov, elektrických rozvádzačov i na vyplňovanie prechodov elektrického vedenia a potrubia medzi . Charakteristika – Montážna pena ohňovzdorná Bje jednozložková polyuretánová penová hmota. Pôsobením vzdušnej vlhkosti a teploty expanduje až na 40-násobok svojho pôvodného objemu. Pena odoláva plesniam, vode, neodoláva UV žiareniu, dá sa pretierať. Použitie: je vhodná pre vnútorné i vonkajšie Použitie na . Niekde som čítal že nobasilom, no mne sa zdá jednoduchšie to vypeniť PUR penou.


Existujú PUR peny , ktoré su nehorľavé. Je možné takéto peny na tento účel použiť.

Nie celkom rozumiem pojmu nehorľavé nakoľko v technickej špecifikácii tých pien je napísane, že pena je odolná do 90°C. Vlastnosti ţ Žiadne plamenne horiace kvapky. NOVAPUR Bjednozložková protipožiarna polyuretánová montážna pena.


Novapur Bje vlhkostne tvrdnúca jednozložková protipožiarna polyuretánová montážna pena triedy Bv aerosólovej forme. Nullifire FF1je upravená, jednozložková, ohňuvzdorná polyuretánová pena. Izolácia potrubných systémov. Penová izolácia Demilec APX a jej jedinečné ohňovzdorné vlastnosti priamo v akcií! Zloženie PUR peny Polyuretán je polymér, teda látka zložená z monomérov.


Podľa reaktivity: tvrdnúce za . PUR pena je skrátený názov pre polyuretánovú penu. Unikátna polyuretánová pena vyvinutá s dôrazom na maximálnu rozmerovú stabilitu, minimálne zmrštenie a post expanziu. Mimoriadne kvalitná jednozložková polyuretánová montážna pena pripravená na okamžité použitie s trubičkovým aplikátorom. Vďaka použitiu mimoriadne kvalitných surovín a moderných technológií pri výrobe vykazuje Montážna pena SOUDAL vysokú výdatnosť a efektivitu pri aplikácii, objemovú stálosť po vytvrdnutí a . Pôvodná cena: 1€ Akcia: 1€. Polotvrdá montážna a konštrukčná pena na báze vlhkom vytvrdzujúceho polyuretánu.


Den Braven Maxi trubičková nízkoexpanzná pena 825ml.

Pištolová pena MultiKleber. Pokiaľ zvažujete zakúpenie akéjkoľvek PUR striekanej izolácie, striktne trvajte na predložení pravdivých, platných certifikátov pravdivosť údajov a certifikátu je vždy možné skontrolovať certifikačným ústavom TZUS (Technický zkušební ústav Praha). Nízkoexpanzná polyuretánová pena , špeciálne vyvinutá pre vysoko efektívne lepenie.


Na trhu sa objavuje celá rada nekvalitných materiálov, ktoré nielenže . Je vynikajúco priľnavá na rôzne materiály, ako sú napr. Objem vypenenej peny litrov. Nepodlieha hnilobe, je odolná voči vode a teplu a väčšine.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba