Nausnice perly

Perlové náušnice sú ozajstnou klasikou, ktorá pristane každej žene. Pravé sladkovodné perly si získali srdcia našich zákazníčok najmä v bielej, či romantickej ružovej farbe. Najžiadanejšie sú u nás práve v kombinácii so zlatom, či dokonca s diamantami. O ich pravosti svedčí certifikát, ktorý pri kúpe obdržíte automaticky.


Náušnice sú najžiadanejší a najuniverzálenejší šperk. Sú vhodné na všetky na príležitosti a ku každému outfitu.

Pravé morské perly , alebo cenovo dostupné a krásne perly. Väčšina z nich sa obchoduje v aukciách a končí v trezoroch, lebo majú skutočne veľmi vysokú hodnotu. V zlatníctve sa používajú pravé morské perly alebo pravé sladkovodné (riečne) perly. Sú vytvorené zo karátového bieleho zlata, dekorované Biwa perlou ľadovo bielej farby a čírymi zirkónmi. Priemer perly je mm, celková výš.


Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. Sada obsahuje visiace, perlové náušnice Buka, prívesok Buka a prsteň Buka, všetko s malou bielou až mierne krémovou perlou, ideálne pre všetky vekové kategórie. Sada je vhodná na denné aj večerné nose.


Perlový set Buka Kecil ( náušnice , prívesok a prsteň) – malé biele perly 850.

Všetky strieborné perlové náušnice spĺňajú zákonné podmienky a nesú našu zodpovednostnú značku, zaručujúcu kvalitu použitého striebra. Ponúkame perly osadené do striebra alebo zlata (biele, žlté, ružové). Vyberať môžete perly klasické biele, broskyňové, levanduľové alebo tajomné čierne, sladkovodné i morské. Použitím unikátnej technológie, vyvinutej spoločnosťou Swarovski, bol dosiahnutý ich jedinečný a harmonický trblietavý lesk.


Nejžádanější jsou u nás právě v kombinaci se zlatem, či dokonce s diamanty. O jejich pravosti svědčí certifikát, který při koupi obdržíte automaticky. Náhrdelníky, náušnice i šperkové sady zo sladkovodných a morských perál. Akoya, Tahitské, Cortézove perly.


Ruční výroba perlových šperků. E-shop s perlovými šperky Buka. Z drobného zrníčka písku dokáže příroda prostřednictvím svých pomocníků vykouzlit tak nádherné a jedinečné kousky v podobě perel, které zdobí ženské dekolty již po staletí.


Co se týče barev, nejběžněji se ve . Dámské náušnice z 9ryzího stříbra se sladkovodní perlou. Perly mohou být mořské nebo sladkovodní.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba