Kanadské zruby projekty

VINIČNÁ Podlahová plocha 1658m 2. DÚBRAVKA Podlahová plocha 1737m 2. PLEŠIVEC Podlahová plocha 1018m 2. HRÁDOK Podlahová plocha 359m. Dôležitým kritériom pri výbere zrubu alebo drevenice je cena.

U nás ich nájdete podľa konkrétnych projektov alebo podľa ceny za m2. Nové projekty kanadských zrubov. Ponuku kanadských zrubov sme doplnili o nové zruby Viničná, Dúbravka a Plešivec vhodné na celoročné bývanie. Nájdete ich na stránke Kanadské zruby.


Prax sme nadobudli u francúzskej firmy Accord-bois, ktorá sa zaoberá výstavbou kanadských zrubov z guľatiny, dreveníc z hranolov a tiež drevodomov z masívu. Staviame podľa projektov , ktoré nám zabezpečuje náš externý architekt, prípadne si projekt zabezpečí a dodá sám majiteľ budúcej stavby. Martin - architekti Žilina - architekti Bratislava.


Drevodom vyrába zruby na kľúč a vyváža ich do Európy.

Chceme poďakovať všetkým zúčastneným, ktorí navštívili náš stánok, za pozitívne ohlasy, či už osobne (na výstave), e-mailom, alebo telefonicky. Zároveň Vám, ktorí ste vložili dôveru do naších rúk a rozhodli ste sa vlastniť tradične ručne robený kanadský zrub od firmy Ceder–Zrubové stavby odkazujeme, že vo Vašej stavbe . Moj projekt PROFITAPE BOCHEMIT EUREKO BRAMAC COLORLAK. Galéria Kanadské zruby - interiér. K drevu sa dostal tak trochu z núdze a dnes je popredným európskym staviteľom zrubov.


Internetové stránky Lacnezruby. Vtedy nás oslovila francúzska firma, či nechceme vyrábať kanadské zruby. Bez politického zázemia pri väčších projektoch skoro nebola šanca v niektorých lokalitách čosi urobiť. Zruby tu majú svoje miesto od nepamäti. Najmä preto sme sa rozhodli prezentovať túto prácu v podobe výrobkov z plnej guľatiny, ako sú celoročne obývateľné domy, chaty ale aj altánky, sauny, záhradné sedenia a iné.


Stavby však nie sú stavané tradičným slovenským spôsobom, ale spôsobom samosvorného sedlového . Kvalitné fínske drevené domy od spoločnosti KONTIO: drevené domy, zrubové domy, drevený dom na kľúč, zruby , drevodom z polárnej borovice - kvalita z Fínska. Som súkromná osoba zaoberajúca sa výstavbou kanadských zrubov. Staviam domy (skeletové stavby) na požiadavku majiteľa teda vy mi zadáte projekt a po dôkladnej konzultácii sa môžme kľudne dohodnúľ.


Moje ceny sú lacnejšie ako na trhu keďže som súkromná osoba. Mám skúsenosti s výstavbou v .

Zabezpečenie komplexnej projektovej činnosti od prípravy, koncepcie, návrhov až po vypracovanie realizačných projektov. Projekty bungalovov a kanadských zrubov. Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let.


Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba