Farebne folie

Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Podobne ako štandardné fólie pre termotransferovú tlač, aj tieto fólie sú určené na tlač u zákazníka, avšak s základnou škálou farebných odtieňov výslednej tlače. Fólie sú k dispozícii vo voskovej ale aj voskovo-živicovej verzii.


Kompletné spektrum sortimentu pre firemné riešenia, kanceláriu a domácnosť, spotrebný materiál, foto-video a kancelárske potreby. M makes products that make a real impact in your everyday life.

Our products have made driving at night easier, buildings safer materials lighter, faster and better for a better planet. Vyrábané v šírkach a návinoch . VY VIETE ČO POTREBUJETE, MY VIEME AKO TO SPRAVIŤ. APLIKACIA: Na očistené nechty . Niektorí sa ma pýtate ako na farebné fólie Lisa Pavelka. Tak nech sa páči jednoduchý návod ako na ne.


Pozor fólie sa na hmotu lepia teplom, čiže pri nanesení sa hmota šúcha preto, aby tam vznik.

LESKLÉ…všetky druhy farieb. MATNÉ…všetky druhy farieb. METALICKÉ (napr. biela perleť - odtiene). CHAMELEON (meniaca fólia - odtiene). KOŽENKOVÝ EFEKT (odtiene).


Economy farebné fólie na použitie v interiéri a exteriéri so životnosťou 3-rokov. Sú dodávané v matnom aj lesklom prevedení. Samolepiace fólie od Grafityp-u.


Fólia z PVC-P (mäkčený polyvinylchlorid) s výstužnou vložkou z PES (polyesterovej tkaniny) určená… €. Vitajte pri ďalšom vlogu na channeli SelassieExtra ! Dneska som sa rozhodol natočiť menšie DIY na farebné. Farebné fólie na celopolep áut. Velkoformátová tlač a výroba reklamy Bratislava a Nitra.


Použitie lepiacich fólií: Akrylátová lepiaca fólia neobsahujúca rozpúšťadlá drží na takmer všetkých suchých a bezprašných materiáloch. Priehľadné, priesvitné a nepriehľadné lepiace fólie z mäkčeného PVC sa v modelárstve hodia na znázornenie vody (model krajiny), ofarbenie sklenených plôch (model budovy), farebné. Privátne, dizajnové a farebné fólie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba