Divadlo kampa malá vizita

Při divadelním představení Malá Vizita vše vzniká improvizovaně přímo na místě. Při Malé vizitě vše vzniká přímo na místě. Zborníkem dnes od 19:30h živě na ! Vstupenka poskytovány slevy. Představení trvá minut a je bez pauzy.


Neplatný kód pro videopřehrávač.

Všechna práva vyhrazena. Setkání se světem autismu a autistů – poznejte osobně některé z nich, poznejte jejich talenty i nedokonalosti. Rádi byste podpořili provoz internetové televize Cesty k sobě? Janem Šulou o tom jak ochránit své zdraví bez lékařů a léků. Pokaždé jinak, pokaždé totálně.


Duše K - tentokrát s MUDr. Duškovy poetiky, přístupu k divadlu. Adresa: Nosticova 6mapa.

Okres: Praha (kina, divadla, kluby). Jsme připraveni zodpovědět všechny všetečné dotazy, vyslechnout chválu i kritiku. Dveře divadla budou otevřeny až do večera. Krátky úryvok z improvizovaného predstavenie divadla Kampa , Malá Vizita , kde sa dej predstavenia vymýšľa za pochodu.


Video pridal používateľ. Divadla Kampa připojí k . Jde o experiment bez začátku… Watch this video on. Way to get there: Metro: Malostranská (line A). Ask for more information. Additional information, requirements . V 19:bude nová sezóna zahájena představením Malá vizita s Jaroslavem Duškem a Pjérem la Šézem.


Tradičně také online přenos. Nechte se zlákat na nový program divadla Kampa. Improvizační představení Jaroslava Duška a Pjéra la Šéze Malá vizita se uskuteční v sobotu 27.


Jak celý večer dopadl, může divák, . NA AUTORSKÉ DIVADLO A IMPROVIZACE – autorská představení Nataši Burger, IMPRO Samé vody, Malá Vizita Jaroslava Duška, to jsou stálice našeho programu, které rozhodně stojí za to vidět! Kromě vlastní tvorby se věnujeme také divadelní spolupráci s neslyšícími a pravidelně .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba