Betonove garaze topolcany

Spoločnosť PREFA-STAV už tradične vyrába a dodáva prefabrikované železo- betónové garáže ZBG99. Nabízíme široké portfolio prefabrikovaných betonových garáží, které nejen že slouží jako ochrana Vašeho vozu, ale také harmonicky zapadají do celkového architektonického obrazu Vašeho domu. Betón a betónové výrobky.


Pokud tedy hledáte co nejjednodušší a nejefektivnější cestu k nové garáži, prefabrikované betonové garáže REKERS jsou . Ponúkame na predaj budovu garáže , ktorá je vhodná aj ako skla výrobná hala a podobne.

Objekt má 3ms priľahlým pozemkom s výmerou 5m, ktorý je oplotený. Vaša betónová garáž bude stáť do troch dní. V ponuke máme aj plechové garáže a autobusové zastávky, prístrešky a altánky. Vodomerná šachta m 3. Mnohotvárna ponuka vo veľkosti, farbe a výbave, dovolí ďalekosiahle uskutočnenie . Montovaná garáž s hotovou omietkou - garáž ako murovaná, postavená za hodín, neveríte? Výroba a montáž kovových výrobkov.


Predmet: prevoz betonovej garáže.

Predaj - výrobný, skladový, kancelársky areál - v prípade záujmu dohoda na cene. Areal je zabezpečný hosinovou strážnou službou. Predpäté betónové stropné systémy, predpäté panely, skelety, garáže ,projekčná činnosť, doprava. Ahojte, vie mi niekto poradiť dobrú farbu na podlahu do garáže ? Sme uvažovali či dať dlažbu do garáže a dospeli sme k názoru že najmenej pracné a cenovo-výhodné je vyliať betón a natrieť ho vhodnou farbou-umývateľnou. Topoľčany Kraj: Nitriansky Štát: sk.


Len by som chcela vedieť kto má akú skúsenosť s natieraním . Plocha: úžitková 450m , podlahová 900m 2. Všetky firmy z oblasti Priemyselné podlahy v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Informace o prenajom garaze topolcany. Vyhľadávania súvisiace s výrazom prenajom garaze topolcany. Prehľadný zoznam nehnuteľností z celého Slovenska.


Byty, rodinné domy, chaty, kancelárie, novostavby, pozemky, nebytové priestory. Prefabrikovaný betón, domy, garáže , dielne, silá, dlážky, stropy. Garáž sa nachádza v prvom rade . Dobrý deň, madam a pane.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite. Dom je v dobrom zachovalom stave, okná sú plastové , na stenách sú omietky, dvere.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba