Aku vrtačka extol

Aku vŕtačky a skrutkovače značky Extol. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Výkonný šroubovák do domácnosti vhodný pro vrtání a šroubování do kovu a dřeva.


Díky dvěma akumulátorům a rychlému nabíjení umožňuje plynulejší práci. Doporučená cena: 9€.

Aku vrtačky a šroubováky značky Extol. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Lehký a výkonný dvourychlostní vrtací aku šroubovák s vysokým utahovacím momentem i pro náročnější vrtání a šroubování do kovu a dřeva.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Vďaka dvom akumulátorom a rya. Vyniká velkou utahovací silou - až Nm.


Výkonný skrutkovač do domácnosti vhodný pre vŕtanie a skrutkovanie do kovu a dreva.

Napájacie napätie: 14V, 1x batéria: 3Ah, NiCd. Hledáte 18v aku extol vrtacka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.


Typ nářadí: akumulátorová vrtačka. Počet rychlostních stupňů: 2. Pak by vás měla zaujmout právě Extol Craft. Je to designově propracovaná, kompaktní akuvrtačka se skvělou kapacitou baterie a světlem pro snadnější práci. Hmotnost této vrtačky je stejná jako klasická krabice mléka.


Extol Industrial představuje nářadí určené pro každodenní profesionální nasazení v průmyslové sféře. Tyto stroje procházejí přísnými zátěžovými testy a jejich robustní konstrukce a prvotřídní komponenty z nich dělají odolné a spolehlivé partnery v náročných podmínkách. Extol Premium je typickým představitelem třídy . Extol má v portfóliu výber viacerých aku skrutkovačov. Vŕtačka je to spoľahlivá.


Určitě si vyberete také další AKU výrobců , Asist, Black Decker. Výkonná aku vŕtačka do domácnosti vhodná pre vŕtanie a skrutkovanie do kovu a dreva.

Nm, nabíjení baterie cca 3- 5h.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba