Topwet tw 75

Strešný vpust (strešný vtok) TOPWET. TW BIT S, DN 7 na vyžiadanie . Střešní vpust (střešní vtok) TOPWET. Zvislý strešný vtok s integrovanou manžetou z hydroizolačnej fólie z mäkčeného PVC. Dostupnosť podľa pobočky.


Vtok je s tepelnou izoláciou a je štandardne dodávána s ochranným košom.

Vtok je možné opatriť predlžovacím nástavcom pre dvojité hydroizolačné súvrstvie s vrstvou tepelnej izolácie alebo terasovým nástavcom. Vonkajší priemer napojovacieho potrubia je mm. Cenníková cena S DPH: 8€. Poznámka, s ochranným košem svislé provedení, tepelně izolovaná.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Zakázková výroba venkovních parapetů, oplechování, klempířských výrobků, prvků, doplňků, e-shop výrobků na míru, povrchové úpravy. Svislá vpust TOPWET tepelně izolovaná - dvoustěnná s ochranným košem, vyhřívaná. V s připojovacím kabelem.


Vodorovná vpust TOPWET tepelně izolovaná - dvoustěnná s ochranným košem.

Priemer, Objednávacie číslo, Cena bez DPH, Cena s DPH, Objednať. TOPWET roof outlets with integrated bitumen sleeve. Svislá střešní vpusť TOPWET s integrovaným PVC límcem o průměru 75mm.


Průměr ∅, Délka L, Název, Označení. Ponúkame Vám kvalitné výrobky firmy TOPWET s. Všetky výrobky majú integrovanú manžetu hydroizolácie,. TopWET TW vpusť zvislá s asfaltovou manžetou. ELEZOBETONOVÁ NOSNÁ KONSTRUKCE.


TW 1PVC V, DN 10 on request, Technicaldrawing. Cennik produktuw firmy TOPWET s. Wpusty dachowe TOPWET ze zintegrowanym kołnierzem bitumicznym. Wpust dachowy TOPWET poziomy, kołnierz z folii PCV - z koszem ochronnym.


TW 1PVC V, DN 12 na zamówienie, Rysunek . STREŠNÉ DOPLNKY TPO materiál materiál. Nouzové odvodnění zajišťuje odvod srážkové vody v případech kdy střešní vtoky nebo potrubí, nestačí odvádět srážkovou vodu z důvodu přetížení nebo ucpání.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba