Tondach mediteran plus latovanie

Táto krytina je univerzálne použiteľná a spája dizajn s funkčnosťou. Podčiarkne Toskánsky štýl v našich zemepisných šírkach a celkovo dosahuje harmonický vzhľad budovy. Odporúčané latovanie , cca. Bezpečný sklon strechy, od 22°. Množstvo na palete: 2ks.


Celková dĺžka, cca 4mm.

Krycia dĺžka, cca 3mm. Mediteran Plus základná škridla piesková engoba antik. Hlboké drážkovanie bezpečne odvádza vodu už pri sklone stupňov a chráni strechu pred nápormi vetra. Táto škridla má univerzálne použitie a spája pekný dizajn s vysokou funkčnosťou.


Tondach ponúka aj výrobky s variabilným (posuvným) latovaním z prírodných recyklovateľných materiálov vhodných najmä na rekonštrukcie a umožňuje . Ponúka najširší sortiment výrobkov s variabilným latovaním na rýchlu a jednoduchú realizáciu. Bobrovka hladká rovný rez str. Keďže ide o takmer identické vzory ten maďarský musel ustúpiť emoticon.

Keramická krytina od TONDACH je vyrábaná len z najkvalitnejších surovín pri použití najmodernejších technológii. Latovanie : cca 3– 3cm. REKONŠTRUKCIA Jedinečnou výhodou posuvných škridiel TONDACH je možnosť použiť pôvodné latovanie a vymeniť iba poškodenú škridlu.


Ak sa však rozhodnete pre radikálnu opravu, ponuka je naozaj široká a záleží na Vás, či zachováte pôvodný štýl stavby, alebo sa . Je mimoriadne vhodná na pokrývanie starších striech s existujúcim latovaním. Steinbrück je možné kombinovať s pôvodnými škridlami i bez zmeny latovania , čo predstavuje výrazné zníženie nákladov. Bravura Plus posuvná škridla. Razené škridly veľkoformátové.


Samba posuvná škridla. Korunové kladenie s TONDACH. Zákazníci si môžu vybrať zo širokého sortimentu škridiel firmy Tondach.


Instruktážní video - montáž pojistné hydroizolace a laťového roštu pro lehkou plechovou střešní krytinu GERARD. Danubia sa vyrába z farbeného betónu s veľkou mechanickou odolnosťou, ktorý je ošetrený špeciálnou povrchovou úpravou ColorSystem a EVO. Klasický produkt so svojimi mäkkými líniami ideálne zapadá do slovenskej prírody a krajiny. Tondach MEDITERAN PLUS základná škridla, Úprava a farba Engoba piesková antik. Pokiaľ meníte aj latovanie , na výber máte ešte väčší sortiment výrobkov firmy Tondach.


Informace o tondach twist cena.

Bezplatné školenie je určené používateľom programu CENKROS plus.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba