Stiepkocementove tvarnice

Vzniká tak monolitický sendvič. VELOX, do ktorého sa vkladá vodorovná výstuž s následnou betonážou. Debnenie vencov je univerzálne použiteľné pre akýkoľvek typ a hrúbku nosných stien – tehlové murivo, pórobetónové tvárnice, štiepkocementové tvárnice alebo železobetónové steny odlievané . Výhody: jednoduchá, rýchla a variabilná montáž montážne spony fixujú debnenie a umožňujú okamžitú betonáž jednoduché vytváranie rohov bez tepelných mostov.


Nezávisle od použitého druhu materiálu platí, že stratené debnenie tvoriace viacvrstvovú stenu . Systém VELOX má za sebou už viac ako rokov skúseností zo stavebníctva, z toho viac ako rokov s výstavbou nízkoenergetických a pasívnych objektov. Pozostáva z debnenia stien obvodového plášťa, vnútorných nosných stien, priečok a stropov. Debnenie vencov možno použiť na akýkoľvek typ nosných stien – tehlové murivo, pórobetonové tvárnice, štiepkocementové tvárnice alebo železobetónové steny odlievané do systémového debnenia. Technické parametre vencovej dosky WS 35.


Výhody použitia debnenia vencov : jednoduchá . Durisol sa ukladajú na zraz k sebe: nasucho, bez spojovacej malty. Z dôvodu dostatočnej nadväznosti pri napájaní priečky na obvodové murivo treba do každého druhého alebo tretieho radu uložiť výstuž v tvare L. Najpoužívanejšie materiály na výstavbu z kusových stavív úspešne dopĺňajú štiepkocementové tvárnice. Ako názov napovedá, pozostávajú z prírodného materiálu na báze dreva (asi hmotnosti tvárnic) a cementu. Systémy ztraceného bednění = plášťový beton. Jedná se o bednění, které zůstává součástí konstrukce, zlepšuje např.


Výhodou je rovněž možnost vytvoření libovolného tvaru konstrukce. Sú odolné voči poveternostným vplyvom, mrazu, ohňu. Protihlukové steny môžu byť v závislosti od typu tvaroviek jednostranné alebo obojstranne pohltivé. Jedním z vhodných řešení na realizaci protihlukových stěn je použití štěpkocementových tvarovek a absorbérů. Tvárnice na protihlukové stěny Durisol.


Různé typy tvarovek umožňují zhotovit protihlukové stěny jednostranně a oboustranně pohltivé. K výhodám protihlukových stien patrí aj odolnosť voči poveternostným vplyvom, požiarna odolnosť, mrazuvzdornosť a odolnosť proti posypovej soli. Technika osádzania jednotlivých panelov je jednoduchá, čo sa využíva . Na zhotovenie ekologickej stavby z dreva a cementu s nízkou uhlíkovou stopou.


Zároveň vedia regulovať vlhkosť vzduchu v miestnosti. Základom debnenia štiepkocemento- vých vencov je doska WS s hrúbkou mm. Cement zaručuje vysokú pevnosť, prísady odolnosť proti vode, ohňu a soliam, drevo vytvára zdravé prostredie na bývanie. Díky betonovému jádru má zdivo z tvárnic Durisol vynikající tepelně akumulační vlastnosti.


Zde začal aktivní vývoj produktů, který se orientoval na štěpkocementové tvarovky. Zostavujú sa do výšky a . Vyznačujú sa tepelno a zvukovoizolačnými vlastnosťami, mrazuvzdornosťou, požiarnou odolnosťou a akumulačnou schopnosťou. Predám štiepkocementové tvarovky DURISOL.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba