Pristroj na dekarbonizaciu motora

Doprava reklamácií do servisu - viz obchodné podmienky. Ak dôjde k poruche, zašlite prístroj na adresu predajcu, oprava bude vykonaná v čo najkratšom termíne. Stručný popis poruchy skráti jej. Je to zložitá mechanická procedúra s použitím špeciálne určeného čistiaceho produktu.


Tento proces je veľmi úspešný, pretože nánosy uhlíka a zvyšky maziva dobre vyčistíme úplne na 1 tam, kde prístroj to chemicky nedokáže. Je veľmi dôležité vykonať dekarbonizáciu v pravidelných intervaloch.

Zariadenie určené na dekarbonizáciu spaľovacích motorov. Dekarbonizácia motora prospieva chodu spaľovaniu, čistí motor a zlepšuje prevádzkové vlastnosti. Pri pridávaní vodíka do. Stroj je plne automatizovaný a funguje na 2V, čo robí prístroj veľmi efektívnym, čo sa týka produkcie plynu.


To nám umožňuje vyrábať prístroj s prietokom litrov plynu za minútu s preukázanou účinnosťou dekarbonizácie motorov. Vďaka svojej obrovskej . Počas života auta sa v spaľovacom priestore, palivovom systéme a výfukovom potrubí vytvárajú rôzne usadeniny. Sú dôsledkom nedokonalého spaľovania, nekvalitného paliva či bežnej prevádzky motora.

Aj pri správnej údržbe im nikdy úplne nezabránite. So sprísňujúcimi sa emisnými normami však . DEKARBONIZÁCIU MOŽNO REALIZOVAŤ DVOMA SPÔSOBMI Profesionálna dekarbonizácia , vykonávajúca sa v autorizovanom servise pomocou špeciálnych BG prístrojov sa realizuje u motorov , ktoré majú najazdených viac ako 50. Tiež servis sacieho systému je možné robiť len. BG – profesionálna dekarbonizácia motorov. Odstránenie týchto usadenín sa nazýva dekarbonizácia.


Pre profesionálny SERVIS DEKARBONIZÁCIE je takisto k dispozícii prístroj , vďaka ktorému aplikácia nie je náročná na priestor, čas ani pracovnú silu. Dnes ušetríte 6€ vďaka zľave. Tu bol taký stroj na dekarbonizáciu ktorý fungoval tak,že sa olejový obeh vyviedol do prístroja kde sa úsady odchytávali a do motora išiel späť kvalitný.


Niečo ako dialíza u ľudí. Hold čo sa ušetrilo na kvalitnom oleji,preplatilo sa takto. Existujú prípravky na dekarbonizáciu motora. Tento prístroj je jediný svojho druhu na čistenie motora , zníženie spotreby paliva a obnovenie výkonu motora.


Najlacnejší a najspoľahlivejší sposob čistenia, v porovnaní len s obyčajnými prípravkami. Pracuje na báze nano reaktora. Aprila bude moznost si urobit malu dekarbonizaciu motora doma bez toho aby ste niekam jazdili alebo nieco viac riesili.


POWER CLEAN PREMIUM je automatické zariadenie pre efektívne čistenie celého palivového systému benzínových a dieselových motorov (vhodné aj pre pumpa dýzu a common rail systémy).

Teraz môžete použiť špeciálny sada prípravkov na dekarbonizáciu olejového a spaľovacieho systému. Iba tri jednoduché kroky. Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. Sedlá sacích ventilov sú tiež znečistené veľkým množstvom karbónových úsad. Tieto usadeniny obmedzujú výkon motora , zvyšujú spotrebu a emisie.


Prípravok BG Diesel Care je . Je na to specialny pristroj.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba