Kachliarske lepidlo

Krbové stavebné materiály pre akumulačné a izolačné stavby krbov. Univerzálne kachliarske lepidlo GRAFITHERM, vedro kg. Vysokoteplotné lepidlá používané pri stavbe krbov. Ohňovzdorné lepidlo s hydraulickým spojivom. Je určené predovšetkým na lepenie vonkajšieho plášťa kachľových pecí a krbov.


Dosahuje už po krátkom čase.

Popis produktu: RATH PROFIX - kachliarske lepidlo je ohňovzdorné lepidlo s hydraulickýcm spojivom určené predovšetkým na lepenie vonkajšieho plášťa kachľových pecí a krbov. PROFIX je prírodné, hydraulicky rýchlo spájajúce ohňovzdorné lepidlo , ktoré sa skladá z najjemnejších zŕn hliny, ohňovzdorných keramických prímesí a anorganického pojiva, ktoré je vyrobené prirodzeným procesom. Oblasť použitia je do teploty 300°C, pretože nad túto teplotnú hranicu klesá pevnosť hydraulického pojiva. Lepidlo THERMAX BSKleber, plastová kartuša, 0. ORTNER, kachliarska omietka KACHELOFENVERPUTZ 2°C, biela, 0-mm, vrece kg.


Teplovzdušné, teplovodné, akumulačné kozubové vložky, piecky a príslušenstvo pre kachliarov. Veľkoobchod - Maloobchod. Z toho dôvodu považujeme za nehospodárne toto likvidovať.


Je možné použiť ho aj v miestach priameho kontaktu s ohňom.

Ake lepidlo na lepenie obkladu na krb. Zdravim viem mi niekto poradit ake lepidlo pouzit ak chcem na obmurovku krbu z Bruly dat keramicky obklad? ORTNER Haftmortel, RATH Universal expres, BRULA Rapid a pod.


Malta Haftmörtel Creme. Okrem základných stavebných materiálov je potrebné používať aj kachliarske malty, lepidlá , škárovacie hmoty, tmely a farby. Totiž často sa v praxi používajú lacnejšie flexibilné lepidlá , stavebné lepidlá , umývateľné farby, bežné škárovačky pre obkladačky, a pri tepelnom zaťažení sa z týchto materiálov . SILATERM, kachliarsky tmel WHITE 60 biely, vrece kgSILATERM WHITE 6je biely kachliarsky tmel. Zobrazujem až z (celkom stran 1) . IKATERM univerzálne kachliarske lepidlo. Perlinka na dosky Silca.


Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt SILATERM Univerzalne kachliarske lepidlo kg. Na tmelenie prasklín a škár šamotových výplní kachlí a krbov, kotlov, pecí, komínových prírub, dymovodov, škár otvorených ohnísk a pod. Opravy prasklín, trhlín a úlomkov šamotových výplní.


Charakteristika: Okamžite. Kachliarske lepidlá , malty, omietky, tmely, perlinky a ďalšie potrebné príslušenstvo. Stavebné izolačné dosky pre stavbu krbov a izoláciu kachlí, šporákov a komínov.


Sálavé neakumulačné dosky pre stavbu sálavých plôch teplovzdušných krbov. Firma Czakó Norbert CM-Kamin sídliaca v meste Rožňava ul. Zaoberajúca sa stavbou krbov, kachlí a šporákov.

Stavbu keramiky prevádzam na kachliarsku hlinu alebo lepidlo profix,hafťák. Lepidlá , tmely, silikóny Hľadáte pre Vašu prácu či domácnosť lepidlá , montážne PUR peny, silikóny, tmely či živice? Nájdete ich v našej sekcii Lepidl. Typ: Rýchloschnúce kachliarske lepidlo.


Cena balenie kg: 3€ bez DPH. Popis: Rýchlotuhnúca kachliarska malta. Slúži na utesnenie krbových mriežok alebo dymovodov.


Použitie: šamot,keramické kachlice, kameň a ostatné . Sluzi na utesnenie krbovych mriezok alebo dymovodov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba