Altánky drevené

Podlaha, krytina a náter v cene. Výšky bočnej steny 22m a výška do štítu 1m (Dostatočný spád strechy). Ponúkame vlastnú dopravu a montáž aj za 1deň. Predaj, dovoz a montáž záhradných altánkov , domčekov a záhradného nábytku zo smrekového a borovicového dreva. Kvalitné drevené záhradné chatky ako aj drevené a kované záhradné altánky si nachádzajú čoraz väčšiu obľubu u zákazníkov.


Záhradné drevené altánky.

Prineste do vašej záhrady niečo výnimočné! Ak radi trávite čas na čerstvom vzduchu - na vašom pozemku, v sade alebo sa venujete záhradkarským prácam na vašej záhradke, máme pre Vás skvelú ponuku. V tieni záhradného altánku si . Využite naše roky skúseností a my Vám výhodne postavíme drevený altánok , aby ste si mohli vychutnávať chvíle oddychu s blízkymi naplno!


Altánky z rôznych materiálov. U obidvoch typov dreva ponúkame strešnú a podlahovú perodrážku v hrúbke mm. Drevené chaty sú ideálnym miestom na zrelaxovanie s rodinou a priateľmi nie len počas teplých letných dní, ale aj počas zimy. Vyberte si z našej ponuky.


Vďaka záhradnému altánku naberie záhrada jedinečnú atmosféru a dotvára estetický vzhľad záhrady.

Drevené záhradné altánky sa vyrábajú z kvalitného borovicového . Našim cieľom je vyrábať plnohodnotné a kvalitné záhradné altánky , moderné záhradné domčeky, pergoly a iné záhradné drevostavby, taktiež ponúkať služby na vysokej úrovni a uspokojovať . Rojaplast HFL001- PA 5x5m. Bezpečně vás ochrání před sluncem a lehkou dešťovou přeháňkou. Ihneď k odoslaniu, u vás už 24. Zobrazit Detail produktu.


Dobry den,neviete mi poradit kde zoženiem. Zaujimala by ma vaha celeho. Rám je vyrobený z lepeného smrekového dreva s fínskym. Exkluzívne drevené altánky a hliníkové pergoly.


Návrh, výroba a montáž na mieru. Ich steny sa zvyknú ťahať do výšky chrbta sediacich osôb tak, aby boli pri sedení ochránené . Okná, dvere, drevené žalúzie, rolety, výrobky z masívneho dreva. Výroba obkladov, líšt, altánkov. Strycek-Vladimir-Ing-Cierne . Stolárske práce - výroba nábytku a doplnkov do domácnosti na mieru.


Keď hovoríme o kráse vo Vašej záhrade, nič sa nevyrovná dobre zdobenému drevenému altánku. Táto prekrásna stavba sa dá využiť mnohými spôsobmi.

Domčeky, altánky , party stany a mnoho ďalších vychytávok za neuveriteľné ceny. Drevený altánok je klasika slovenských záhrad. Oproti mnohým iným sériovo vyrábaným altánom má totiž luxusný, do detailu vybrúsený dizajn. Svoj pútavý vzhľad si udrží dlhé roky, sami si ho prispôsobíte podľa vlastných predstáv, a priamo na vašej . OSTATNÉ DREVOSTAVBY Predajné .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba