Michelin crossclimate test adac

Michelin CrossClimate otestována - ukážeme vám její jízdní vlastnosti na suchu a mokru, vliv na spotřebu i rychlost opotřebení. Díky své unikátní povaze byl zatím Michelin Crossclimate testován v testech mířících na celoroční pneumatiky. Jízdní vlastnosti a další - Klikněte zde a dozvíte se celé podrobné výsledky! Starší testy najdete v tomto textu dále.


Pokud hledáte info o tom, zda vůbec celoroční pneumatiky použít, koukněte na . Nemecký ADAC z nich nie je práve nadšený.

Pod drobnohľad si v rámci tohtoročných testov zimných pneumatík zobral aj sedem celoročných modelov. Azda s výnimkou avantgardného plášťa Michelin Crossclimate XL, ktorý . Německý autoklub ADAC a jeho partneři testovali celoroční pneumatiky. Celoroční pneumatiky zatím bez chyb neobstály, ukázaly testy.


Nie je žiadnym prekvapením, že na prvom mieste sa umiestnili pneumatiky Michelin Crossclimate. Napriek najlepším výsledkom zo všetkých testovaných modelov ich môžete mať už za menej ako €. Ak máte záujem dozvedieť sa viac o jedných z naj pneumatík na trhu, nezabudnite si prečítať jeden z . Ganzjahresreifen werden aus den unterschiedlichsten Gründen für viele Autofahrer und Autofahrerinnen immer interessanter. Was diese Zwitter bei hohen Temperaturen im Sommer und bei Schnee und Eis im Winter im Vergleich zu den Spezialisten können, hat der ADAC mit allen gängigen Modellen in der weit .

Vodičské vlastnosti a viac-kliknite tu a učiť celý podrobné výsledky! Porovnať ceny s konkurenciou. ADAC pro srovnání přidal ještě průměrné výsledky kvalitních letních a zimních pneumatik.


Bridgestone nezvládl test na sněhu, Hankook pak na vodě. Tentokrát ADAC přibral do testu i celoroční pneumatiky. Ty jsou pro mnoho řidičů lákavé, zejména pokud jezdí spíš v nížinách a nenajedou toho moc.


Ovšem modely pneumatik se v těchto. Základní tvrzení je, že i průměrná letní nebo zimní pneumatika bude lepší než nejlepší celoroční. To potvrzuje i většina testů, například test celoročních pneumatik ADAC nebo zkušenosti jednotlivých řidičů.


Сравним цены с конкурентами. This model is designed for everyday driving - offers balanced performance and an asymmetric tread ensures confidence on a wet road. The ADAC test showed that the tyre coped the . Compara pretul cu concurenţii.


Vergelijk de prijs met de concurrenten.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba