Lakovanie auta trnava

Ručná autoumyváreň, vykonávanie EK, STK a KO. Predaj nových a použitých náhradných dielov na vozidlá BMW. Servis vozidiel BMW, lakovanie , opravy po havárii, diagnostika vozidiel, kontrola pred kúpou. Igor Chatrnúch DEDO TRANSPORT - Autoklampiar Seredská , Trnava.


Vlastimil Poláček - AUTODIELŇA Kozácka , Trnava.

Oprava osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, rokov skúseností, klamiarske, lakírnicke práce, montáž ťažných zariadení predaj automobilov značka LADA, emisné kontroly. Naša lakovnícka dielňa ponúka: - striekanie osobných a úžitkových automobilov, karosérií i samotných dielov - karosárske práce - kompletný servisom v oblasti lakovania. Môžete sa na nás obrátiť s opravou a lakovaním motorového vozidla, ako aj miešaním a . Všetky firmy z oblasti Autolakovne v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.


Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Lakovanie autobusov a dlhých súprav v 16 . Autopožičovňa TANEX v Trnave ponúka osobné a luxusné autá , 6-miestne minibusy a dodávky na požičanie a krátko- a dlhodobý prenájom áut. Zľava : Jedinečné lakovanie áut na počkanie teraz len za 2€!

Doprajte vášmu štvorkolesovému tátošovi novú tvár! Zoznam autoservisov a opravy automobilov všetkých typov automobilov, autorizovaných servisných centier. Oprava preliacin bez lakovania. Autoservis - opravy osobných a úžitkových áut.


Opravujeme auta po krupobiti,parkovacie poskodenia,preliaciny po vandalizme,bez lakovania. Tradíciou sa rozumie poskytovanie kvalitných služieb a spolupráca s najlepšími dodávateľmi materiálov. Na výber dodávateľov kladieme veľký dôraz. Spolupracujeme s dodávateľmi u ktorých je prvotriedna kvalita samozrejmosťou.


Samočistiace dýzy lakovne umožňujú lakovanie rôznych farieb po sebe. Po ukončení procesu lakovania prichádza na rad montáž. Do tejto sekcie výroby prichádzajú „holé“ karosérie, ktorým sa odmontujú dvere. Na tejto linke strávi auto približne šesť hodín, pričom na . Zákazník nemôže predsa čakať, až napr.


Vozidlá vyrábame vždy na základe konkrétnych objednávok a ich poradie na linkách tomu zodpovedá. Roboty na lakovni majú samočistiace aplikačné trysky, čo nám reálne umožňuje nastriekať každé vozidlo inou farbou. AUTOCOMODEX TRNAVA , spol.


AUTOSERVIS, pneuservis, NONSTOP Odťahová služba, predaj nov.

Ponúkame odborné opravy všetkých typov a značiek motorových vozidiel po haváriách, vrátane dodávkových automobilov. Vykonávame meranie karosérií a disponujeme aj rovnacou stolicou (čo prináša značnú úsporu nákladov na opravu vozidla po havárii). Karosárske diely dokážeme vhodne upraviť, resp.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba