Drevené domy na kľúč

Fínske drevodomy a zruby KONTIO - drevený dom na kľúč. Modely zrubových a drevených domov , zruby, drevodomy, drevostavby. Ak drevený dom , tak KONTIO. Kvalitné fínske drevené domy od spoločnosti KONTIO: drevené domy , zrubové domy , drevený dom na kľúč , zruby, drevodom z polárnej borovice - kvalita z Fínska. Kontaktujte Nás a pošleme Vám nezáväznú cenovú ponuku presne na mieru.


Postavíme Vám dom za cenu bytu. Montované domy Young House. Pri návrhu dizajnu, či funkčnosti domov HONKA projektanti využívajú metódu Service design TM a zároveň osobne komunikujú so zákazníkmi a tak rodinné domy HONKA nadobúdajú jedinečný dizajn.


Okrem toho ponúkame celý rad vopred navrhnutých katalógových domov , pri ktorých sa najmä šetrí čas potrebný na návrh . Celkové úžitkové plochy montovaných domov sú prevzaté z príslušných projektových dokumentácií a upravené (navýšené) pre montovanú variáciu stavby. Následne vypracuje kompletnú projektovú dokumentáciu pre účely stavebného povolenia, táto stojí 1. Naše drevostavby a montované nízkoenergetické domy na kľúč vám poskytnú maximálny komfort za najnižšiu cenu. Ultra nízkoenergetické rodinné domy na kľúč od DATA sú tou správnou voľbou pre vaše spokojné bývanie. Drevené montované domy na kľúč. Mobilné drevostavby sú obľúbené najmä vďaka širokému využitiu.


Kvalitné spracovanie z nich vytvára stavby s dlhou životnosťou. Nadčasový materiál zaujme všetkých milovníkov dreva a drevených produktov. Bývajte už vo veľmi krátkom čase od podania objednávky! Na Vaše otázky Vám radi odpovieme, kontaktujte nás.


Dispozičné a architektonické riešenie stavieb realizujeme podľa individuálnych prianí zákazníka. Viac ako typov katalógových domov a viac ako 4rôznych projektov. Domy upravujeme podľa vašich požiadaviek bezplatne. Portfólio našich služieb zahŕňajú najmä stavby celoročne obývateľných zrubových domov , ale taktiež stavba chát, dreveníc, altánkov, zrubových sedení, lavičiek a iných doplnkov podľa vašich požiadaviek.


Zrubový dom je od klasického domu odlišný nielen spotrebou dreva , ale aj spôsobom prípravy a montáže. Goldhouse Slovakia Vám ponúka projekty a výstavbu nízkoenergetických rodinných domov na kľúč. Výstavba montovaného domu.


Nízko-energetické montované domy s prihliadaním na čo najvyššiu úžitkovosť, s dĺžkou výstavby - týždňov, Vám postavia len chalani z LumberHOUSE. Každý projekt domu je unikátny. Dom postavený podľa Vašich prianí a túžby je šitý na mieru Vašej životnej situácii, Vašim potrebám a Vašej rodine. Predovšetkým je pre nás dôležité, aby naše domy držali krok s najnovšími trendmi a technológiami a aby boli zasadené v koncepte ako nízkoenergetické , ktoré zaisťujú . Cena stavby na kľúč individuálne.


Pozrite si najlepšie drevené chaty z Poľska priamo od výrobcu DomyJuhas. Ponuka zahŕňa aj montované drevostavby, altány a okenné a dverové tesárske prvky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba