Digitálny nivelačný prístroj

Leica SPRINTER je presné elektronické zariadenie na akékoľvek nivelačné práce, kdekoľvek. Vhodné aj na zložitejšie aplikácie ako kontrola prevýšení, vytyčovanie, meranie vzdialeností, kontrola výkopov. Prístroj má funkcie, ktoré eliminujú chyby, ako zlé urovnanie prístroja a podobne.


Všetky hodnoty budú správne a . Pre digitálne niveláky Leica sa používajú špeciálne laty, ktoré majú na jednej strane EAN kód s pomocou ktorého dokáže digitálny nivelák určiť zameranú výšku. Práve vďaka špičkovým technológiám aké používajú digitálne nivelačné prístroje je možné počas merania výšok celkom eliminovať ľudskú chybu, pretože pri .

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Digitálny nivelačný prístroj Leica Sprinter 1Presnejší prístroj v rade Sprinter a jednoduché ovládanie tlačidlami - nie je nutné žiadne zaškolenie. Hlavné výhody digitálneho nivelačného prístroja Leica Sprinter Okamžité a presné odčítanie výšky bez vplyvu ľudských chýb Práca aj. Geodetické niveláky Leica.


S týmto prístrojom - digitálny nivelačný prístroj Leica Sprinter sa vyvarujete všetkých chýb pri meraní, ktoré vznikajú ľudskou nepozornosťou. Niveláky - príslušenstvo. Prístroj umožňuje meranie uhlov pomocou horizontálneho kruhu (v stupňoch alebo grádoch) a meranie dĺžok pomocou násobnej konštanty (vzdialenosť medzi vodorovnými ryskami sa vynásobí číslom 100).


Váži kg a jeho rozmery sú 1× 2× 1mm.

Sokkia SDLje digitálny nivelačný prístroj s . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Dodáva sa so strednou kilometrovou chybou mm alebo mm. Robustná konštrukcia, stabilný kompenzátor, optika Zeiss, ergonomický dizajn. Na odčítanie prevýšenia laty mu postačuje len 30 . DIGITÁLNE NIVELAČNÉ PRÍSTROJE. Potrebuje rýchlo a ľahko určovať prevýšenie alebo kontrolovať rovinnosť ? Potom je tento prístroj určený práve pre Vás ! Jedná sa o digitálny nivelačný prístroj. Prevádzkový dosah s laserovým prijímačom (priemer): 2-1m.


Typy merania sklonu: Jednotlivé. Výška pádovej skúšky, rotačný laser: 1. Spolu s jednoduchou obsluhou a odolnou konštrukciou z neho robí jedinečného spoločníka pri nivelácii. K nivelačnému prístroju ponúkame kompletné príslušenstvo – invarové laty, prenosné púzdra, batérie, statívy. Svojimi technickými parametrami i cenou je alternatívou ku klasickým meracím optickým prístrojom.


Kombinuje funkcie jednoduchého teodolitu, nivelačného prístroja a diaľkomeru. Predmetom diplomovej práce je problematika spojená s testovaním a overovaním digitálnych nivelačných prístrojov a kódových, invarových lát, ktoré navzájom tvoria digitálny nivelačný systém.

Hlavnou úlohou bolo prakticky overiť, otestovať dva digitálne nivelačné prístroje DiNi a DNA a kódové invarové nivelačné . Vytyčovanie hraníc pozemkov, Zameranie stavieb k úveru, Zameranie práva prechodu, Vytyčovanie stavebných objektov, Zameranie žeriavových dráh, Polohové a výškové merania, Katastrálna geodézia.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba