Bori laková lazúra

BORI laková lazúra je mimoriadny dekoratívny a ochranný vrchný náter, používaný v exteriéri aj interiéri. Ochraňuje povrch pred poveternostnými vplyvmi a UV žiarením. Obsahuje vosky, ktoré zvyšujú hydrofóbnosť náterového filmu.


Všetky informácie o produkte Farba, lak na drevo HG Helios BORI UV Protection, laková lazúra na ochranu dreva, - dub 75l, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie HG Helios BORI UV Protection, laková lazúra na ochranu dreva, - dub 75l. Mimoriadny dekoratívny a ochranný vrchný náter, používaný v exteriéri aj interiéri. Balenie: Podrobné informácie o výrobkoch sú .

HELIOS Bori - Laková lazúra na drevo za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.


HELIOS BORI UV Protection je laková lazúra , ktorá má o dlhodobejšiu ochranu dreva pred vonkajšími vplyvmi. Používa sa na konečnú ochranu a dekoráciu dreva v interiéroch a exteriéroch (okná, dvere, rolety, okenice, zábradlia, tatranský profil a obklady, drevenice, záhradné altánky, záhradný nábytok). Dekorace a ochrana před povětrnostními vlivy a sluncem. Oblast použití: Na okna , dveře, rolety, žaluzie, zábradlí, vyložení, srub.


Technické informace: BORI laková lazura UV PROTECTION (PDF). Lazury BORI jsou transparentní nátěry, které tvoří na povrchu tenkou, transparentní elastickou vrstvu.

Transparentní mikropigmenty pronikají spolu s pojivem do dřeva a chrání jej před vlivy okolí, přičemž zachovávají a zdůrazňují jeho přírodní texturu. Hlavné vlastnosti: dlhodobejšia ochrana dreva pred vonkajšími . Na konečnú ochranu a dekoráciu dreva v interiéroch a exteriéroch: okná, dvere, rolety, okenice, zábradlia, obloženie, drevenice, záhradné domčeky, záhradný nábytok… VLASTNOSTI. Vynikajúco ochraňuje pred slnkom a poveterostnými vplyvmi. Bori laková lazúra je riehľadný dekoratívny náter pre povrchovú úpravu dreva v interiéri, ale najmä vonku. Nanášame ju na očistený povrch štetcom alebo valčekom.


Počet vrstiev závisí od nesiakavosti dreva a vystaveniu vplyvom počasia. Aplikácia jednotlivých . Bezfarebná dekorácia a ochrana pred vplyvmi slnka a počasia. Dlhodobá bezfarebná ochrana svetlého dreva, drevo si zachová prírodný tón. Oblasť použitia: Okná, dvere, pergoly . All right are reserved for ferocolor.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba