Aku skrutkovač dewalt

Aku vŕtačky a skrutkovače značky Dewalt. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Ponúkame široký sortiment náradia za skvelé ceny s rýchlym doručením.


Iba od overených výrobcov na Rucne-naradie. V akumulátorový príklepový vŕtací skrutkovač s bezuhlíkovým motorom.

Bezuhlíkový motor znižuje trenie, čo znamená dlhšiu prevádzkovú dobu a väčšiu životnosť náradia. Akumulátory s veľkou kapacitou ponúkajú dlhší prevádzkový. Predám Aku skrutkovač dewalt DW9málo používaný ako nový. Predám kombinovaný laser HILTI PM-4M, super stav, v cene to čo je na foto. Predam uplne novu nepouzivanu dvojdielnu sadu ORIGINAL Dewalt.


Parametre srobovacky: Baterie Ah Kapacita sklucovadla - mm Výkon Max. Hmotnost:kg Parametre razoveho utahovaku.

Výkonný dvojrýchlostné akuskrutkovač s vysokým uťahovacím momentom aj pre náročnejšie vŕtanie a skrutkovanie do kovu a dreva. Aku vrtačky a šroubováky značky DeWALT. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Skrutkovanie , vŕtanie a sekanie - akumulátorové skrutkovače , akumulátorové príklepové vŕtacie skrutkovače , vŕtačky a príklepové vŕtačky, sekacie a . V s bezuhlíkovým motorom a 2x Li-Ion akumulátorom Ah XR Li-Ion dvojrýchlostné celokovová prevodovka s predĺženou životnosťou dodávané v systémovom kufri DeWALT TSTAK technológie bezkontaktného motora pre vynikajúcou účinnosťou a dlhou životnosťou vŕtanie, skrutkovanie a . AKU vŕtacie skrutkovače sú zobrazené v poradí: EXTOL, NAREX, DeWALT , BLACKDECKER, MAKITA, GÜDE.


Výrobca: dewalt (6) extol (6) Extol Craft (3) EXTOL Lady (1) narex (14). Zobraziť: Grid List Table. Extrémne kompaktná a ľahká konštrukcia umožnuje použitie v obmedzených priestoroch. DEWALT aku skrutkovač DCD780C2. Nastavenie polôh uťahovacieho momentu zaručuje presné skrutkovanie do rôznych materiálov s rôznymi veľkosťami skrutiek.


Kompaktná, ľahká konštrukcia. Ergonomická štíhla rukoväť a gumový povrch zaručujú dokonalý komfort obsluhy. Leštička DWP849X s elektronikou, 1mm.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. DCF610CAku skrutkovač 18V Dewalt. Výkonný šroubovák 1V pro šroubovací a vrtací práce. Nastavení poloh pro hodnotu momentu zaručuje přesné šroubování do různých materiálů s různými velikostmi šroubů. Svítilna skládající se ze LED diod zaručuje maximální . Internetový obchod s profi, hobby náradím a záhradnou technikou.


Na krátke informační video výrobce se můžete podívat ZDE.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba