Subway aupark

Zobraziť všetky otváracie hodiny. Spomedzi vsetkych fast foodov si zvycajne vyberiem subway. Tentokrat som si dala Kurca Pizziola so syrom a marinara omackou a chutilo to fajn :-) aj priatelov Steak so syrom bol chutny - ved klasika, subway nikdy nesklame.


Co nas vsak prekvapilo na tejto prevadzke v auparku bolo, ze sa nam . Subway ponúka zákazníkom mnoho skvelých možností, ako jesť rýchlo a racionálne.

Kliknite a zistite viac! Vybrané hodnotenie: „Dobré jedlo“. Upozorniť na ponuky tohto podniku. Kontaktné informácie, telefón, adresa, otváracie hodiny. Typy prevádzok: Reštaurácia.


Späť na výsledky vyhľadávania. Edenred posilnil svoju pozíciu na Slovensku. Nové VOP a sadzobník k darčekovým poukážkam pre klientov a partnerov.

Preukáž sa týmto vizuálom v SUBWAY Aupark a Šafko Bratislava alebo v SUBWAY Aupark Žilina a vychutnaj si svoju zľavu. Subway Slovakia provide an easy way for food ordering from a diversified menu for you and your group of friends. SUBy ( SUBs), šaláty, wrapy a cookies.


Vlastní ju spoločnosť Subway IP, Inc. Patrili sme medzi zákazníkov. To asi nikoho neprekvapuje :) Pozitívne nás prekvapilo, že pred uzučkým okienkom Subway bolo počas celej našej návštevy . Otrasná bageta za 5e, kto navštívil subway v zahraničí bude súhlasiť! Dajte si radšej bagetu na hlavnej 1alebo 36. Subway s výbornými bagetami konečne dostupný v centre mesta.


Vynikajuca chut bagety plus krasna obsluhujuca bruneta. Slecna hned vedela co a ako. Hodnotená ponuka: Kurací . Moovit vám pomáha nájsť najlepšie cesty do Subway použitím hromadnej dopravy a dá vám inštrukcie krok po kroku s aktualizovanými jazdnými poriadky pre Autobus v Bratislava. Práca v SUBWAY OC Aupark Žilina. List your business or download GPS coordinates.


Ponúkame stabilný príjem s možnosťou.

SUBWAY - Aupark Žilina uskutoční pod jeho novým vedením slávnostné Grand re-opening reštaurácie. Reťazec Subway otvoril v Žiline svoju siedmu reštauráciu na Slovensku. Bude súčasťou nového nákupno-zábavného centra Aupark.


Najneskôr do polovice budúceho roku chce značka otvoriť ďalšie tri . Kurča Pizziola s nápojom 5l po zľave!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba