Retazovy kladkostroj predaj

Inzeráty retazovy kladkostroj. Bezplatná inzercia, retazovy kladkostroj predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Uzavretá konštrukcia, blokovací mechanizmus.


Určený na rôzne montážne práce.

Ideálnym pomocníkom do všetkých dielní , garáží ale aj pri zabíjačkách. Je určený na zdvíhanie ťažkých predmetov (aj na jemnú prácu napr. pri vyberaní motora) užitočný je v skladoch, výrobných halách , stavbách a. Na predaj nepoužitý reťazový Kladkostroj - hupcuk. Rotavátory na predaj , záruka.


Predám nepoužívaný reťazový kladkostroj , nosnosť tony, dĺžka reťaze metre. Možnosť poslať aj na dobierku. Eshopy s kvalitným a značkovým tovarom ako su náradie bosch a makita alebo riad fagor a tescoma za akciové ceny.


BRANO RETAZOVY Kladkostroj eshop RETAZOVY Kladkostroj.

Pohodlne pridáte inzerát - rýchlo predáte. PC zostavy pre grafikov a hráčov optimalizované na výkon a ticho, chladiče a ventilátory pre chladenie počítača, príslušenstvo, komponenty, príslušenstvo pre auto, elektro. Naša firma LANAP SLOVAKIA s. V portfóliu nemáme len predaj , ale zaoberáme sa aj výrobou viazacích prostriedkov z lán reťazí a textilných popruhov.


V neposlednom rade, aby sme zabezpečili kompletný servis zákazníkovi tzv. Stroj je v dobrém technickém stavu. Most jeřábu je trubkové konstrukce o stř. Stačí vše pouze propojit.


Jeřáb je nyní rozmontovaný a uložený venku. Součástí nabídky je i jeřábov. Ponúkam na predaj plničku klobás a jaterníc z nerezovej ocele. Vhodný do kufra auta, pre.


Meranie kompresneho tlaku pre diesel 1. Autodiagnostika KE kraj. Reťazový kladkostroj hupcug 3ton 1. Parkovacie senzory KE kraj.

Powerflex PFR5-507BLK rear beam mount bush BM. Predám nový nepoužitý reťazový kladkostroj , ktorý je ako klasická stabilne ručne ovládané zdvíhadlo k zdvíhaniu a. Predam ručny pakovy reťazovy kladkostroj BRANO,rehtačku, nosnosť 2t , zdvih 5m, hmotnosť samotnej rehtačky 25kg. Tento ručně ovládaný kladkostroj je určený ke zvedání a spouštění břemen do hmotnosti jedné tuny. Výborně poslouží jako obslužné zdvihadlo pro montážní a údržbářské práce v dílnách nebo garážích. Výhodou je snadná údržba i obsluha a rovněž nezávislost na elektrickém proudu.


Celá konstrukce obsahující veškeré. Dunajská Lužná Prezretí: 84.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba