Renault megane grandtour 2017 cena

Cenníky a brožury osobných, úžitkových a športových vozidiel. Vzhľad MEGANE Grandtour GT je dynamický vďaka špeciálnemu tvaru predného nárazníku s výraznými sacími otvormi vo farbe Dark Metal. Zadná časť vozidla je vylepšená o difúzor a designovú koncovku výfuku. V porovnaní s 5-dverovým hatchbackom si za viac priestoru priplatíte tisícku.


Renault uvádza na trh nové kombi Mégane.

Nájdite si vysnívané auto. Stav: Predvádzacie, Výkon: kW (1PS). Osobne by sme počkali na ohlásenú kombi verziu Grandtour , ktorá by mala zlepšiť tesné podmienky na hlavy pasažierov vzadu a lepšie vyvážiť celkové. Pokud ovšem sáhnete po verzi GT se všemi příplatky, dostáváte se na dvojnásobek.


Francouzská automobilka s novými modely Talisman a Mégane oplývá sebevědomím. I na českém trhu si tak účtuje nemalé ceny , jenž mohou ovlivnit jejich úspěch. Sú autá, za ktorými sa ľudia jednoducho otočia.

Zväčša ide o zástupcov prémiovej triedy, resp. Aby pohľady priťahoval pomerne bežný rodinný kombík, to sa často nestáva. Testovali sme nový Mégane Grandtour.


Dlhší rázvor, viac miesta pre zadných cestujúcich a väčší kufor. Megane w odmianie kombi. Ta ostatnia wyposażona jest w system 4Control, czyli układ czterech kół . Od dnešního dne můžete objednávat nový Mégane Grandtour , který se fyzicky k zákazníkům dostane v polovině října. Nové kombi bude lákat na prostorný interiér a zavazadelník s objemem 5litrů. Chybět nebude ani ostrá verze GT, která dostala systém aktivního řízení všech čtyř kol 4Control naladěný . Model ten oferowany jest w pięciu opcjach wyposażenia oraz z atrakcyjnymi pakietami.


Dokonca sa ponúka možnosť napísať, že v prípade Mégane máte len dve hodnotné možnosti – buď pôjdete po cene a zmestíte sa do 15-tisíc aj so slušnou. GT-čka spolu s výborným pomerom ceny a protihodnoty z neho robia vážneho . Na míru šitý design, špičkové vybavení a hudební systém Bose Surround Sound System. Ceníky a brožury osobních, užitkových a sportovních vozů.


Na základe predošlých skúsenosti by sa dalo predpokladať plavné priestranné kombi s úsporným motorom za slušnú cenu. Niektoré z týchto očakávaní plní lepšie, iné o trochu horšie.

Nový Mégane nemá s tým predošlým nič spoločné okrem znaku na kapote, všetko ostatné je pri pohľade na dizajn úplne . Ceny PHM benzín, nafta, LPG, čerpacie stanice, auto moto. Prezentowane ceny są cenami katalogowymi. Liczba samochodów w promocji ograniczona. INTENS, Navigácial, Full LED svetla, Keyless entry.


Odobrať z garážePridať do garáže. AUTOMAT,INTENS,ČR,NAVIGACE,HEAD-UP,KŮŽE. Odebrat z garážePřidat do garáže.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba