Pvc dlazdice do garaze

Potrebujete kvalitnú podlahu z materiálu, na ktorý sa môžete spoľahnúť? Ktorú z farieb si vyberiete? Sú odolné proti záťaži, chemickým látkam, oderu a povrchovej vlhkosti.


Najrýchejšia podlaha bez lepenia do garáže rodinných domov ale aj autoservisu a dielni - Fortelock. Inštalácia podlahy TRUDEC z PVC. Nástroje: Budete potrebovať gumené kladivo, vysokorýchlostnú pílku na rezanie.

PVC DLAŽBA - INŠTALÁCIA. Rovnako tak, ako u mnohého iného sortimentu, aj dlaždice prešli náročnou inováciou s cieľom uspokojiť tie náročnejšie požiadavky užívateľov. Ich ponuka je členená podľa záťaže, farebných kombinácií a . Plastové dlaždice – vynikajúca voľba pre garáž a dielňu.


Garáž aj dielňa určite patria k miestnostiam v dome, ktoré sú najviac zaťažené a ich nároky na oderuvzdornosť a odolnosť voči chemikáliám sú veľmi vysoké. Takéto dlaždice sú vysoko odolné voči zaťaženiu, mimoriadne ľahko sa inštalujú a vyrábajú sa vo viacerých farebných prevedeniach. Ich povrch je štruktúrovaný, čo zabezpečuje ich protišmykovosť. Využitie výrobku, Priemysel, ťažké skladovanie, Garáže , dielny, obchody.


Typ výrobku, Dlaždice , Nájazd a roh v jednom.

Povrch, diamant, Koža, diamant, Koža , diamant, Koža. Rozmery, 510x510x7mm, 510x140x7mm. Váha, 2kg, 4kg, 95kg. Odolnosť voči chemikáliam, Dobrá.


Plastová dlažba Fortelock môže nájsť extrémne široké využitie vo výrobe, skladoch, prenájmoch, ako podlaha do garáže , podlaha do dielne, športová podlaha, v detských kútikoch, podlaha v obchodoch, podlaha do pivníc, prádelniach, podlaha do . Plastová dlažba Fortelock může najít extrémně široké využití ve výrobě, skladech, pronájmech, jako podlahy do garáže , podlaha do dílny, sportovní podlaha, v dětských koutech, podlaha v obchodech, podlaha do sklepa, prádelnách, podlaha do autoservisu, showroomu, na výstavách, . Pro možnost volby dle zátěže je Forteloc ideální podlaha od malé po největší garáž stejně jako pro dílny, sklepy, užitkové místnosti atd. Forteloc vydrží zatížení osobních aut, motorek i nákladních či hasičských aut. Navíc díky své houževnatostí a zároveň flexibilitě aktivně snižuje zatížení kloubů při dlouhém stání a vytváří . Tyto dlaždice jsou také skvělé pro domácí použití, jako jsou garáže , sklepy a kuchyně – tam, kde je potřeba odolná podlaha. Plastová podlaha Tile je plastový podlahový systém používaný jako plastové podlahy do garáže , na terasu, na balkon, do skladu, na výstavy, do sprchy, na bazén, do servisu, na pracoviště, průmyslová podlaha, sportovní povrch. Dlažba do garáže , dílny nebo napříkald autoservisu musí ihned po položení odolávat vysokému zatížení: nečistoty, vlhkost a váha automobilu nebo vybavení dílny.


Z tohoto důvodu se většina vlastníků garáže rozhodne pro položení dlažby, protože. Podlahová krytina Fortelock vyniká jednoduchou pokládkou, pre ktorú väčšinou postačí gumené kladivo a nôž, a preto je podlaha do garáže alebo aj športová podlaha veľmi rýchlo hotová. Plastová dlažba Fortelock nachádza extrémne široké využitie vo výrobe, skladoch, prenájmoch, ako podlahy do garáže , dielni, športová podlaha, v detských kútoch, podlaha v obchodoch, podlaha do práčovne, do autoservisu, showroomu, na výstavy, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba