Penetral alp 9 kg cena

Samostatná doprava podľa osobnej kalkulácie. Menšie množstvá sa dajú odobrať aj v našom sklade v Moste pri Bratislave. Asfaltový penetračný lak.


Nanáša sa štetcom alebo pokrývačskou kefou, je možné previesť aj nástrek alebo máčanie. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Po odpaření rozpouštědla začíná vynikající přilnavost ke všemn stavebním podkladům jako je například beton, kov,. Použitie: na penetráciu suchých a očistených podkladov pod asfaltové izolačné krytiny a izolácie. Hodnotenie: Značka: PARAMO. Skladujú sa v uzavretých . Vaše hodnotenie: Tekutá asfaltová hydroizolácia.


Na penetráciu podkladov tam, kde bude aplikovaná hydroizolácia z modifikovaných asfaltov. Obsahuje aj adhézne prísadu do vlhka.

Pre aplikáciu sa používa štetec alebo pokrývačský kefu. Spracovanie: asfaltové laky penetračný sa spracovávajú za studena. Je možné vykonať nástrek alebo máčanie.


Používajú sa na penetráciu suchých a čistých podkladov pod asfaltové izolačné krytiny a izolácie. Použitie: K napúšťaniu očistených betónových alebo omietkových podkladov pre asfaltové izolačné krytiny a asfaltové izolácie z modifikovaných asfaltov. Kč - 6Kč v obchodechPorovnat ceny. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Použití: k penetraci podkladů tam, kde bude aplikovaná hydroizolace z modifikovaných asfaltů. Zpracování: asfaltový lak penetrační se zpracovávají za studena. Pro aplikaci se používá štětec nebo pokrý.


Cena produktu bez dopravy. Obaly s laky nesmi byt vystaveny zvýšeným teplotám nebo přímému slunečnímu zářeni. Popis: Tuto skupinu asfaltových výrobků tvoří asfaltové hmoty rozpuštěné v organickém rozpouštědle.


Balenie : kg kanyster kg kanyster.

K penetraci suchých a očištěných podkladů pod asfaltové izolační krytiny a izolace. Penetrační laky mají po odpaření . Před použitím je důležité obsah důkladně promíchat. Spotřeba je závislá na . Používa sa na penetráciu suchých a čistých podkladov pod asfaltové izolačné krytiny a izolácie. PENETRAL ALP 9kg (penetračný náter pod asfalt).


Informácie ohľadom produktu, cenové ponuky alebo objednávky . E-SHOP STAVEBNINY XL - široký sortiment stavebného materiálu a príslušenstva za najnižšie ceny. Dopravu zabezpečujeme na celom území Slovenska. Iní majú zľavy - my máme najnižšie ceny.


Bezplatná cenová ponuka na celú stavbu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba