Otvaracie hodiny mcdonald

POZOR: zmena otváracích hodín od 1. V prevádzke s novým atraktívnym dizajnom s názvom Lim edge, vytvoreného . Vynikajú vysokou kvalitou ponúkaných jedál a nápojov. Samozrejmosťou je skvelá obsluha, čisté prevádzky a primerané ceny. Využite nákup cez drive-in okienko a bez zdržania pokračujte v ceste.


Otváracie hodiny McDrive: NEDEĽA - ŠTVRTOK. Upraviť firmu Nahlásiť chybu. Kategória: GASTRO Poschodie: prízemie. Kliknite a zistite viac! McDonalds vo Slovenskej republike.


V rovnakom čase sme zákazníkom sprístupnili horné poschodie a ponúkli koncept McCafe, v ktorom si . Kontaktné informácie, telefón, adresa, otváracie hodiny. Rýchle občerstvenie v Bratislave. Reštaurácie, kaviarne, občerstvenie 1. Lamačská cesta, Bratislava. Ohodnoť Hodnotilo použivatelov . GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.


Mc Donald ´s - rýchle občerstvenie. OC Danubia Carrefour NAY elektrodom MC . Sviatočné otváracie hodiny hypermarketov, supermarketov a obchodných centier na Slovensku. Hľadaťobcho zľavy, otváracie hodiny , parkovanie.


Okrem samotnej reštaurácie bude pre motorizovaných návštevníkov otvorená aj prevádza McDrive. Aby vám cez sviatky v chladničke nič nechýbalo, zásobte sa v predstihu. V nedeľu budú všetky obchody zatvorené a niektoré aj v pondelok.


Pozrite sa tiež, ako budú fungovať lekárne. Ak budete zháňať na poslednú chvíľu prášok do pečiva či parfum na oblievačku, je dobré vedieť, do koľkej budú nákupné centrá otvorené. Prevádzka tejto reštauračnej siete v Eurovei je ale zaujímavá aj pre deti. Ihrisko nájdete vonku aj dnu. Skvělé jídlo, skvělé místo!


Nejlepší občerstvení, rychlá obsluha, skvělá nabídka produktů nejvyšší kvality. Sendviče, saláty, dezerty a speciality přesně podle vaší chuti. Stavíme na čtyřech základních pilířích.


Ty ctíme a respektujeme. Jsou jimi kvalita, čistota, obsluha a přiměřené ceny. Restaurace s rychlým občerstvením. Standardní otevírací doba. Avion Shopping Park Ostrava.


Prihláste sa na odber noviniek. Zadajte svoj e-mail a buďte neustále v obraze o akciách a novinkách. Pridať otváracie hodiny. Lamacska cesta Bratislava, Slovensko.


Spolu s trénermi Jarkom. Vianociach a využite skvelé zľavy a akcie v našich prevádzkach :) Tešíme sa na Vás. TESCO: PO – NE: 6:– 21:00. GOLEM FITNESS: PO – PIA: 6:– 22:00.


Disko kluby, Fast foody.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba