O2 fer cennik

Cenník volacích programov platný od 1. Bezplatné volania na čísla OSlovensko po 1. Volania, SMS a internet v Česku za ceny ako na Slovensku. Bleskurýchly internet dostupný automaticky a bez poplatkov navyše. OSlovensko (uplatňuje sa po prevolaní všetkých minút z prípadných aktivovaných Extra balíčkov). Cena za SMS na účastnícke čísla do všetkých .

Prístup na internet a prenos dát v sieti OSlovensko bez aktivovaného dátového balíčka bude počas kalendárneho dňa od 00:00:do 23:59:spoplatnený do výšky maximálne €, po prenesení MB bude prenos dát obmedzený. Nevzťahuje sa na dátové . Spoplatňovanie dátovej prevádzky sa účtuje aj pri službách prijímania a odosielania e-mailov v mobilnom telefóne cez WAP, POPa IMAP pri mobilnom dátovom spojení s kanceláriou či pri synchronizácii so serverom. Informácie o produktoch O2.


Nonstop Zákaznícka linka v rámci siete OSlovensko. Nakupujte online výhodne na . Ponuka je jasná a jednoduchá, ceny sú prehľadné a jednoznačné a platíte len za to, čo skutočne využívate. U nás už nemusíte platiť za to, čo v skutočnosti vôbec nepotrebujete.

Oprináša v krátkom čase po predstavení bezkonkurenčnej ponuky volaní a správ do Európskej únie za slovenské ceny pre všetkých zákazníkov ďalšiu skvelú novinku. Doterajší najobľúbenejší benefit „po 3. Po dobití predplatenej OKarty za viac ako 1€ v danom kalendárnom mesiaci bude počas celého. Prečo nie ste spokojní s našou odpoveďou? Uvádza sa v ňom, že maximálna dĺžka jedného volania môže byť obmedzená na minút.


Podľa troch testov MobilManie trvá hovor presne minút, pokiaľ z nejakého dôvodu nespadne skôr – v jednom prípade sa zrušil po minútach. Sú operátori, ktorí nepochopili, že ty svoj mobil používaš úplne inak, FunFón to vie a má megaférovú ponuku. Porovnaj si ceny volaní, sms, mms a internetu.


Tá si zakladá na jednoduchosti. OFér v kocke: Za volania do. Hoci presný cenník s detailnými informáciami ešte nie je známy, operátor tvrdí, že za hovor do akejkoľvek siete bude stáť €. Nie za minútu, ale za celý hovor, . Píše sa tak na oficiálnom OFóre od . Ozadarmo, volania a SMS zo Slovenska a do celej EÚ za ceny ako na Slovensku a internet, volania a správy v ČR za ceny ako na Slovensku.


OVoľnosť bude v predaji od 13.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba