Nahříváky tyrex

Máme více než let zkušeností. Možnost individuálních designů. Prosím o radu jaký nahříváky pneu koupit eventuelně kde za good cenu. Jsem skorosocka takže čím levnější tím lepší ale nerad bych po dvou ohřátích řešil reklamaci tak radši né . Typ Standard (pevná teplota 80°C) Barvy: černá,.


Typ EVO (stavitelná teplota - 80°C) Barvy: černá,.

Box na nahříváky stojí 25- Kč vč. Při objednání těchto nahříváků jsou kryty na řídítka . Dodací lhůta: - dní. Vše pro váš motocykl za bezkonkurenční ceny. Každý motorkář, který vyrazí na okruh, by si neměl zapomenout pořídit nahříváky pneu. Vaše požadovaná teplota se zobrazí na . Teplota ° C je vhodná především pro nové pneumatiky Dunlop a Michelin, ° C je ideální teplota pro většinu ostatních značek závodních pneumatik.


Raceczech - agentura pořádající motocyklové závody na okruzích po celé Evropě.

Ohřívák je vybaven plynulou elektronickou regulaci 40°C - 80°C kalibrovaná řídící elektronika. Vhodné na temperování pneumatik. Cena produktu bez dopravy.


Množství: Nákupem tohoto produktu získáte kreditů. Tyrex-Prospekt Vylepšený model nahříváků Evo-přichází s další vrstvou přídavné izolace a hlavně s novým typem topného drátu, jehož uložení je provedeno tak, aby zajistilo co nejrovnoměrnější rozložení tepla na pneumatiku. Tyrex Evo - Regulace - °C černé.


Za zmínku také stojí regulace teploty, která je . Kč Hlava motoru SSP-upravená p. Zpráva moderátorovi IP zaznamenána. Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované. Já už měl naříváky Bull . Shipment free of charge. Klasická agenturní losovačka o hodnotné ceny jak jste zvyklí na každé dvoudenní akci. Zde jsou připraveny ceny jako kapoty BIKESPLAST, nahříváky TYREX a další hodnotné ceny.


Výhrou v této losovačce nebudete samozřejmě vyškrtnuti z losovačky o skútra ani zájezd. Prodám závodní motocykl Kawasaki Ninja 300. Racing Bazár všetky inzeráty .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba