Horka sol prehanadlo

Názov Glauberová soľ sa pôvodne používal na síran sodný. Zdomácnel sa však aj na síran horečnatý, ľudovo nazývaný horká soľ. Osmotické laxanciá sú rozpustné, avšak sa nevstrebávajú. Svojím osmotickým účinkom zadržujú v čreve vodu a vyvolávajú tak vodnatú stolicu.


Síran horečnatý pôsobí ako šetrné preháňadlo. Horká soľ , ktorú budete užívať vnútorne, musí byť určená na potravinárske účely.

Najlepšie je, keď si pred raňajkami rozmiešate lyžičku soli v pohári vody a vypijete ju. Pozor na možné nežiaduce účinky vrátane podráždenia, hnačky, nevoľnosti a zvracania. Dôležité je vedieť pri salických laxanciách, že malý podiel katiónov sa vstrebáva.


Glauberova soľ je pre vysoký obsah Na katiónov nevhodná pri hypertenzii, . Pozor však, Epsom soľ , ktorú plánujete použiť vnútorne musí byť potravinárska a mala by sa podávať pred raňajkami zmiešaná s vodou. Vopred sa o jej užití však poraďte so svojim lekárom. MIRA prírodná liečivá minerálna voda.


Zloženie tejto prírodnej minerálnej vody charakterizuje obsah glauberovej soli (síran sodný – Natrium sulfuricum), ale voda obsahuje aj kuchynskú soľ a horkú soľ (síran horečnatý – Magnesium sulfuricum). Je dobré užívať glauberovu soľ , aké sú jej hlavné pozitíva, čo glauberova soľ obsahuje, ako ju používať a návod na očistnú kúru pre prečistenie pečeni a.

Preháňadlo (iné názvy: laxatívum, laxancium, laxans) je látka podporujúca vyprázdňovanie čriev. Tieto preháňavé soli sú niekedy brané na začiatku odtučňovacích kúr, majú však často slanú alebo horkú chuť. Liečba zápchy: Epsomskú soľ môžete použiť ako účinné preháňadlo pri liečbe zápchy. Pridajte čajovú lyžičku do pohára s vodou. Táto liečivá horká soľ nesmierne pozitívne pôsobí na naše celkové zdravie, a preto sa dnes považuje za všeliek.


Vyskúšajte ju pri liečbe alebo prevencii celého radu . Epsomská soľ je známa tiež ako síran horečnatý. Kedysi ako „ horká soľ “ nechýbala v žiadnej domácnosti, ľudia ju používali ako hnojivo a tiež ako preháňadlo … Až neskôr ju objavil wellness priemysel a vďaka minerálnej látke našiel ďalšie využitie pri uvoľnení stuhnutých svalov. Faktom je, že horčík a . Poobede, asi 3-hodiny po hlavnom jedle, použijem jednorazové preháňadlo. Ja som zvykol používať Glauberovu soľ (Na2SO4), asi čajové lyžičky na pol litra vody. Pripravte sa na príšernú chuť!


Reakcia bude individuálna, možno pôjdete na WC okamžite, možno až po niekoľkých hodinách. Zmiešajte kondicionér s Epsomskou soľou ( horká soľ ) v pomere 1:1. Tiež pôsobí ako preháňadlo , pomáha k vnútornej očiste, zmäkčuje stolicu, upravuje zle fungujúcu tráviacu sústavu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba