Bio palivo do krbov

Centrálny sklad - predajňa. Mimo pracovnej doby otvorené po dohode. Biolieh - palivo pre bio krby (krby na bioalkohol). Palivo pre bio krby - bio - etanol českej výroby. Cena je uvedená za balenie liter.


Ekologické a čisté palivo pre biokrby, vyznačuje sa dlhou dobou horenia a vysokou výhrevnosťou.

Spaľovaním vzniká prirodzený žltý plameň bez dymu. Na prvý pohľad vyzerajú všetky úplne. Je to lieh – čiže etanol – ktorý pri horení trošku. Bioalkohol BIO ETANOL UNI. Toto palivo vytvára v miestnosti mocnú . Popis: Univerzálny liehový prípravok, vhodný ako náplň liehových varičov, palivo do liehových krbov , na podpaľovanie pri grilovaní, riedidlo do liehových farieb a moridiel, na výrobu politúr, na čistenie a odmasťovanie povrchov, teplonosná kvapalina do tepelných čerpadiel a kolektorov . Krby na biopalivo - technika a technológia horenia a ovládania biokrbov.


Bio krb získal svoj ​​názov podľa paliva , ktorým sa v ňom kúri. Biopalivo je všeobecný pojem, ktorý označuje palivá šetriace životné prostredie.

Vyrába sa z biomasy a delíme ich na tuhé, kvapalné a plynné. Do biokrbov sa používajú v kvapalnej podobe, konkrétne ide o biolieh čiže bioetanol. Ponúkame kvalitné a lacné biokrby, pece, krbové vložky, 4typov bezkomínových interiérových bio - krbov na bioalkohol, vhodných do bytu či domu.


Okrem dizajnu, či už moderné, klasické, alebo rustikálné, majú aj výhrevnosť 3-kW, čo Vám vykúri jednu väčšiu miestnosť aj s kuchyňou. Všetko záleží od tepelných strát . Používa sa do biokrbov, ktoré vyzerajú presne rovnako ako klasické krby, avšak oheň v nich horí aj bez dreva, dymu a komína. Zhrnuli sme pre vás dôvodov, prečo sa Bioetanol oplatí viac ako drevo. Palivo do bezkomínových krbov je certifikovaný bio -alkohol, ktorý je upravený a denaturovaný tak, aby horel krásnym žltým plameňom, bez dymu a škodlivých splodín.


Výsledkom horenia bioliehu je kysličník uhličitý (CO2) a voda (H2O), čiže presne to, čo vydychuje aj človek. Pre porovnanie, vyprodukované množstvo . Prezri si u nás biopalivo a porovnaj ceny v 10. Predám kvalitný BIOalkohol určený, ako palivo do BIOKRBu, varičov a pod. Horí bez zápachu a dymu.


BIOKRB na predaj Ku KRBu su cierne a biele kamene. Adapter na otvaranie privodu . Predaj krbových vložiek, krbov , pecí, krby na lieh. Bio krby, liehové krby a bezkomínové krby - Biokrby.


Doplnky k Bio krbom, palivo do bio krbov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba