Zasklievanie balkonov považská bystrica

Predaj a výroba plastových, drevených a hliníkových okien, bezpečnostných a interiérových dverí, kuchýň, vstavaných šatníkov, zábradlí. Zasklievanie balkónov a lodžií. Považská Bystrica Kontakty . Montáž plastových okien a tieniacej techniky.


Zateplenie a zasklenie balkónov , bezrámové zasklenie balkóna, rámové zasklenie balkóna, zateplenie balkóna balkónovými roletami.

EKOL - ERICH MIKO, KRIMONT,. Ponúkame všetky možné alternatívy zasklení balkónov : - rámové - bezrámové posuvné - bezrámové otočné. Hlinikova Konstrunkcia:( Hlinikovy jakel100x40). Vrchna Cast:Bocna cast:Ramovy posuvny system Expodul:1×170(2Kridla). Predna Cast:Ramovy posuvny system . Systém je založený na ľahkých hliníkových.


Plastové, drevené okná, plastové dvere, vstavané šatníky, hliníkové dvere so schránkami, posuvné, bezpecnostné, interierové dvere, zasklievanie balkónov a lodží, doplnky. Bezrámové zasklenie - posuvné.

Roletové zasklenie balkóna. Zaoberáme sa výrobou, predajom a montážou balkónových systémov. Kontakty na firmy realizujúce zimné záhrady a zasklievanie loggií a doplnky v rámci celej SR.


Povrch profilov a ich jednotlivých doplnkov je ošetrený práškovým vypalovacím lakom bielej farby, čím je zabezpečená ich dlhá životnosť a antikorózna ochrana. Okno - Projekt -zasklenie a zasklievanie. Na bezrámové zasklenie balkónov a lodžií používame kvalitný fínsky bezrámový otočný systém. Tento elegantný systém zasklenia balkónov alebo lodžií Vám umožní využívať priestory balkóna a lodžie v každom ročnom období. Profil bezrámového zasklenia je vyrobený z hliníkovej zliatiny.


Jeho povrch je ošetrený . Sereď, Myjava, Nové Mesto nad Váhom. Spoločenstvo vlastníkov bytov o súhlas s požadovanými stavebnými úpravami z dôvodu, že zasklením balkóna (lodžie) sa mení vzhľad bytového domu. Pred realizáciou takejto stavebnej úpravy je potrebné . Zastavaná plocha je 2m², . Už viac ako rokov sa zaoberáme . Dodávky a montáž plastových a drevených okien, vstavaných šatníkov, bezpečnostných a posuvných dverí.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba