Uhlova bruska bosch aku

Najvýkonnejšia V uhlová brúska. Napätie akumulátora: V Voľnobežné otáčky: 10. Ah aku V Li-Ion, nabíjačka, balenie L-Boxx. Hodnotenie produktu: ( Perfektný)recenzie.


Výhoda pro uživatele: Pohodlné v každé situaci - mimořádně kompaktní a. Poraďte si rychle a snadno s broušením dřeva, dělením a broušením kovů nebo stavebních materiálů pomocí brusky.

Představujeme Vám aku brusky Bosch. Mezi nimi naleznete přímé nebo úhlové brusky, které zastanou práci za Vás. Každá bruska je určena k jiným účelům a díky jejich výkonu si je okamžitě oblíbíte. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Profináradia, Hobby náradia, Záhradného náradia, Bielej techniky, Tassimo. Model GWS 12V-Professional prináša oboje. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Extrémne kompaktná a ergonomická uhlová brúska na rýchle delenie materiálu na stavbe teraz s 2xAh Technické údaje: Kapacita akumulátora Ah. Maximální úběrový a řezný výkon v této třídě na jedno nabití akumulátoru Extrémně robustní a zatížitelný čtyřpólový vysoce. BOSCH Záruka spokojnosti a kvality. Bosch GWS V-LI Professional, 2x Aku. Spomenul som si na jeden vtip: Pýtali sa Ferka , či by mal radšej sex jeden krát so Zuzkou, alebo dva krát s Aničkou.


Ferko povedal: Zuzka je Zuzka, ale dva krát je dva krát. Ja kupujem lacné uhlové brúsky (napr. v Lidli za €). Na stavbe aj tak nevydržia naveky a keď sa . Nejvýkonější akumulátorová bruska ve své třídě 125mm, hmotnost 3kg.


Elektronická ochrana motoru a akumulátorů. SOLO verze bez akumulátorů a nabíječky. Bezuhlíkový motor, průměr kotouče mm. Přístroj z řady BOSCH PROFESSIONAL.


Najväčší úberový výkon a výkon pri rezaní na jedno nabitie akumulátora vo svojej triede Extrémne odolný. Porovnať ceny v obchodoch .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba