Thule pacific 500 recenzia

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Díky své šířce (cm) umožňuje namontovat na Váš vůz ještě jeden box nebo jiný nosič. Myslim, ze tato velikost postacuje.


Tez zalezi trochu na velikosti auta, pokud ma clovek mensi, tak rozmernejsi boxy by uz . Autobox THULE , Pacific 5je svojím tvarom a dĺžkou vhodný najmä pre prepravu lyží či batožiny.

RP a DPH Bežná cena : 2€ , Ušetríte € ( ). Cena s MALL kartou: 2€. Recenzie produktu Strešný box THULE Pacific 500. Thule Pacific 5je navrhnutý na jednoduchšie a pohodlnejšie cestovanie a zmestí sa doň naozaj veľa. Predám vynikajúci Thule box Pacific 5Antracit. Recenze - Montáž střešního boxu je velmi snadná zvládne jí každý.


Je uzamykatelný, což je v dnešní době docela důležité když necháte auto. Jako druhý nejhorší skončil výrobek firmy Thule s označením Ranger 500. Také se do něj dostala voda, má slabý zámek, který jde .

Test střešních boxů ADAC: vyhrál Thule , který je však menší, než výrobce udává. Nejhůře dopadnul výrobek s označením MAC Daytona 500. Přesto střešní box Thule test ovládnul stejně jako jeho levnější sourozenec Thule Pacific 60 který zvítězil v testi autoklubu ADAC před dvěma lety.


Thule Ocean 5, pač jde rychle upnout a už se nic nemusí dlouze šřoubovat. Tož ve finále to vypadá na Pacific 600. Nová generace střešního boxu řady Pacific , velikost 5s novým povrchem víka aeroskin. Vlastní inzeráty mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé! Prodávám z důvodu pořízení většího auta.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Box je v perfektnim stavu. Nástupce boxu Thule Ocean. Nový patentovaný rychloupínací systém Fast-Grip - ručním otáčením plastové matice uvnitř boxu se úchytné čelisti upínají okolo nosné tyče. Ahoj, nechci si ničit potahy od vosku, a tak jsem se rozhodl vozit lyže na střeše.


Rychlý manévr, kterým se auto vyhýbá překážce na silnici, nezvládly střešní schránky Atera Carver a Thule Ranger. Nevydržely pevně na svém. Naprostou odolnost vůči vodě prokázala trojice Kamei Delphin, Atera Carver a Thule Pacific.


Vaše jméno (přihlásit se):. Váš e-mail (nebude zveřejněn):.

Hodnocení: skvělé, dobré, průměrné, špatné, hrozné. Slovní hodnocení: Antispamová ochrana: .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba