Sušička bosch návod

Kvalitní sušička na prádlo vás zbaví plných věšáků rozestavěných po celém bytě a únavného žehlení, které vám ubírá volný čas s rodinou či přáteli. Samočistící kondenzátor, AntiVibration Design, technologie AutoDry. Celý popis a technické parametry.


Ihned k dispozici na 7 . Nejúspornější sušička v en. Systém šetrného sušení SensitiveDrying, samočisticí kondenzátor, cyklus načechrávání.

Bosch byla u každé sušičky opouštějící náš závod provedena pečlivá kontrola funkce a bezvadného stavu. Popisuje-li návod k použití a . Uveďte sušičku do provozu teprve po přečtení tohoto návodu k použití. Dobrý deň, zadovážili sme si sušičku bielizne Bosch , ale návod na použitie je veľmi stručný. Kto máte skúsenosti poraďte prosím, ktorý program treba zvoliť na jednotlivé druhy bielizne a ktorú bielizeň vôbec nesušiť. Rozhodli jste se pro moderní, vysoce kvalitní domácí spotřebič značky Bosch.


Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem a automatickým čištěním výměníku tepla se. Nastavení doby sušení pro program sušení v koši. Sušička prádla Zanussi TCS 6LT bílá.

Vaše nová sušička prádla. Blahopřejeme - rozhodli jste se pro moderní, kvalitativně hodnotný domácí spotřebič značky Bosch. Každá sušička prádla, která opouští . Přečetla jsem si celý návod a nikde nic uvedeno nebylo.


Tak se u nás definitivně rozseklo to, že budeme mít sušičku. Pračku máme Bosch na kg, let starou. Uveāte suši˙ku do provozu teprve po.


Vedle toho existují výrobci levných sušiček jako Candy, Indesit a Fagor, kde je rozumné před koupí opravdu dvakrát měřit, než jednou koupíte. Samozřejmě platí, že někdy i sušička od Miele může být horší než . Před umístěním, instalací a uvedením přístroje do provozu si bezpodmí‐ nečně pročtěte tento návod k obsluze. Ochráníte tak sebe a zabráníte škodám. Technológia AutoDry zaručí presné a rovnomerné usušenie vášho oblečenia a bude tiež . Návod na Bosch WTWH761BY.


Nestíhá vám prádlo schnout na šňůře? Do velkého bubnu s objemem 1litrů pohodlně naskládáte až kg prádla. Samotné sušení pak probíhá za příjemné provozní hlasitosti dB.


Průběh sušícího cyklu můžete sledovat s pomocí LED . Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

Dobrý den, bohužel Candy není součástí našeho sortimentu, návody máme k výrobkum AEG, Electrolux, Zanussi. Obraťte se prosím na zastoupení firmy Candy. S pozdravem, Servis Lavamax. Stanislav Lukeš, Dvorsky. Hadice pro odvod je uzší než odpadní od pračky.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Můžete si vybrat z 14ti programů sušení včetně extra krátkého 40minut. Je také vybavena technologií AutoDry která pomocí inovativních senzorů zajistí přesné a rovnoměrné usušení vašich tkanin.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba