Mikrodermabrazia bratislava

To je nechirurgický zákrok, ktorý odstraňuje povrchovú vrstvu kože zloženú z odumretých buniek. V skutočnosti sa jedná o mechanický peeling kože pomocou abrazíva. V salóne sa procedúra vykonáva použitím špeciálneho prístroja, z konca ktorého pod tlakom vychádza vzduch, ktorý obsahuje brúsne . Vďaka rôznym násadcom je možné ošetrovať rôzne partie na tele a tvári bez toho, aby došlo k porušeniu kože. ClaMon beauty clinic , Bratislava - Ružinov (mapa) Platnosť kupónu je od dnes do 31. Diamantová mikrodermabrázia alebo Fotodynamická terapia.


Vynikajúce hodnotenie (2hodnotení). Pridať do obľúbených Odporučiť známemu . Hodnotenie zákroku: Patrí medzi najcielenejšie a najefektívnejšie formy povrchového peelingu kože. Je to dermatologická terapeutická metóda určená na odstránenie povrchových vrstiev pokožky a odumretých . Mikrodermabrázia patrí k menej agresívnym metódam zlepšenia vzhľadu pleti. Jana Hargašová Bratislava - Nové Mesto.


Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Variant: Pozrite sa na ďalšie varianty. Košice, Prešov, Popra Bratislava , Žilina.


Je to terapeutická metóda, ktorá pracuje na princípe jemného mechanického obrusovania vrchnej vrstvy pokožky pomocou špeciálnych nadstavcov systémom vákuového odsávania. Jedná sa o veľmi šetrnú metódu vhodnú pre každý typ pleti, . Po ošetrení dochádza k zjemneniu drobných vrások, drobných jazvyčiek. Redukujú sa póry a zároveň sa odstraňuje ich obsah.


Metóda nemá žiadne vedľajšie nežiadúce účinky a takmer žiadne kontraindikácie (výnimkou sú rozšírené žilky na tvári). Kozmetický salon Silvia, Bratislava - Staré Mesto (mapa). MOC s DPH), cenník je platný od 1. OBOČIE (trvanie zákroku 1minút).


Zľavu je možné uplatniť v: Bratislava. Zľava : Krásna pleť bez nedokonalostí vďaka diamantovej mikrodermabrázií. Vyskúšajte účinnú procedúru, ktorá vás zbaví akné, jazvičiek alebo žiliek už od € v salóne Sofia Bene.


Ta cena je oproti Bratislave super lacna.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba