Led stropy

Naše stropné svietidlá nahradzujú klasické stropnice, ktoré sú sériovo vyrábané a svojou funkčnosťou a estetickým vzhľadom sa nedajú ani porovnať. My Vám ponúkame svietidlá, ktoré dokážu ozvláštniť a dokonale osvetliť každú miestnosť. Výhodou týchto stropníc oproti montovaným stropom je rýchle dodanie a . Plánujete lokálne znížiť strop ? Naše montážne postupy zaručia profesionálne výsledky aj pri montáži . SADROKARTÓNOVÉ STROPY MAGIPS SVETELNÝ LED RGB PODSVIETENIE.

Podstatou svetelných stropov je osvetlenie pomocou plôch rôznych tvarov. Kombináciou farebných LED čipov R (červená) G (zelená) B (modrá) dokážeme vytvoriť akúkoľvek farbu svetla z celého farebného spektra. Kvalitná LED technológia nám zabezpečuje aby farby boli sýte a verné počas celej doby životnosti. Vďaka kvalitnému difúzoru svetelný strop vytvorené farby rozptyľuje do celého . Translucentná fólia Barrisol pre svetelné stropy s možnosťou potlače, rôznych frieb a typov podsvietení. Veľké rozmery osvetlených plôch a variabilné tvary.


Tieto stropy sú inovatívnym riešením pre Vašu domácnosť, či kancelárske priestory. Mam sadrokartónovy strop , na ten chcem nainštalovat rampu ( led osvietenie bude po krajoch, čiže stred bude spusteny, vid obr.) - Ako by ste upevnili tu rampu na už existujúci sadrokartón? Svetelný strop s LED modulov.

LED produkty vhodné na osvetlenie a podsvietenie stropu. LED osvetlenie a podsvietenie stropu. Najpredávanejšie, Najlacnejšie, Najdrahšie, 3-ročná záruka, 5-ročná záruka ? Internetový predaj sadrokartónových LED stropov. Uvažujete snížit výšku stropu ? Po doplnění zapuštěných nebo bodových svítidel vznikne praktický a moderní doplněk do interiéru.


Díky prefabrikátům EasyBoard je montáž velmi jednoduchá a rychlá. Zdroj svetla zabezpečujú výkonné LED zdroje, ktorých svetlo je rovnomerne rozptyľované pomocou špeciálnej translucentnej fólie. Vo svojej štruktúre, podhľad má mnoho výhod: žiadny prach, prevlek nezrovnalosti, prítomnosť malého zrkadla a ľahké vlastností starostlivosti. Takéto vzory sú ideálne pre domácnosti a kancelárie.


Akustické stropy Vogl Toptec, HB Reavis, Praha. Výstava Dominiky Cibulkovej. Sadrokartónový obklad podkrovia. Vzorový akustický strop Vogl Toptec. Svadobný salón Betty v Trenčíne.


Inštalácia LED panelu na sadrokartonový strop , umiestnenie LED panelu do kovového rámika. Led pásik s káblikmi - pripojenie k . LED pásik - aké parametre si treba všímať pri výbere.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba