Huawei band 2 pro cena

Chcem vložiť aktuálnu cenu produktu na svoj web. Výrobce Huawei představil již několik fitness náramků. Fitness náramek s vysokou odolností, dlouhou výdrží baterie a přesnou GPS. Tento fitness náramek je schopen kontinuálně měřit srdeční tep, sportovní.


Hodnocení produktu:. Garance nákupu - Sunnysoft. Produkt vám dodá: Sunnysoft. Náramky je možné aj spárovať s vašim smartfónom, potom budú fungovať ako asistent, ktorý môžete použiť na budík alebo zobrazenie notifikácií a správ. Zatímco dříve jsme na zápěstích kolemjdoucích vídávali různé variace klasických hodinek, dnes to jsou často chytré hodinky s velkými displeji, případně obdobně chytré náramky.


Band Pro má PMOLED displej 0. Jedná se o základní fitness náramek, jehož cena. Hokážu hodinky vydržať na jedno nabitie až dní a to po hodinovom nabíjaní na 1 kapacitu. Náramky budú dostupné v čiernej, modrej, červenej verzii, Ceny zatiaľ nie sú známe ani dátum predstavenia . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Kvalitní a odolné materiály.


Není skladem v žádné prodejně. Dále nabízí GPS, měření srdečního tepu, monitoring spánku a . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Měření srdečního tepu, měření sportovních aktivit, monitor spánku, GPS.


Sledování notifikací z mobilního telefonu. Voděodolnost do metrů. I díky voděodolnosti a . Další slevy sportovních potřeb na Kupi. MABIL MOBIL OD Albert Ostrava-Dubina.


Poplatek: Cena již zahrnuje autorský a recyklační poplatek Kč s DPH. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na mobilní telefony.


Při různých aktivitách měří srdeční tep, rychlost a vzdálenost. Při spárování s telefonem zobrazuje zprávy a upozornění.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba