Gurmar

Stimuluje tvorbu inzulínu, regeneruje beta- bunky pankreasu a zároveň zvyšuje aktivitu enzýmov zučastňujúcich sa na metabolizme glukózy a zabraňuje vzniku inzulínovej rezistencie. Rastlinka v tradičnej ajurvédskej medicíne zastáva nepriehľadnuteľné miesto najmä . Obsahuje kyselinu gymnemovou, která optimalizuje tělesné hospodaření s glukózou, podporuje vylučování inzulínu a příjem glukózy v buňkách. Je poměrně nový, takže neexistují zkušenosti ani diskuze.


Jeho účinky jsou ale neprověřené. Napomáha stimulovať tvorbu inzulínu, .

Znižuje hladinu cukru v krvi, v moči, mierne znižuje chuť na sladké. Určenie: zvyšuje tvorbu . Doplněk stravy přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi. Vyhľadávaný výživový doplnok, ktorý obsahuje výťažok účinných látok z rastliny Gymnema Sylvestre 1. V překladu gurmar znamená ? Výživový doplnok s obsahom extraktu z rastliny gymnema (Gymnema Sylvestre) 2mg v jednej kapsule.


Prírodný, výživový doplnok určený najmä pri poruchách metabolizmu cukrov. Avšak na rozdiel od neho sa extrakt v tabletách uvoľňuje pomaly - počas trávenia v tenkom čreve, čím pomáha .

Gurmar je nový doplněk - zabiják cukru. Nejužívanější volně prodejný přípravek pro regulaci hladiny cukru v krvi. Simply You GURMAR cps.


Odporúčané dávkovanie kapsula 3x denne s jedlom. Kapsuly užiť vcelku a zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Upozornenie: Nie je určený osobám do rokov, pre tehotné a dojčiace ženy.


Neprekračovať odporúčané denné dávkovanie. Nepoužívať ako náhradu rozmanitej stravy. Ukladať mimo dosahu detí. Doručenie v Bratislave ZADARMO. Online lekáreň overená zákazníkmi, najlepšie ceny.


Hlavní léčebné použití rostliny v regionu Indie je při začínající cukrovce, kdy je částečně snížená schopnost slinivky vytvářet inzulín (diabetes nezávislý na inzulínu). Přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi. Snižuje chuť na sladkosti, čím přispívá k redukci váhy.


Dávkování a způsob užití. Kapsle se užívají 1-3x denně po jídle. Gymnema sylvestre jinak také známá pod názvem gurmar je dřevnatý plazivý keř původem z Indie.

Jej užívanie pri liečbe cukrovky je známe už tisícky rokov z tradičnej indickej medicíny - ajurvédy. Moderní medicína převzala tuto rostlinu do svého armamentária a výtažky z gurmaru .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba