Vytah na skridlu cena

Strešný výťah - Strešný výťah sa dá nadstavovať podľa výšky budovy a strešnej konštrukcie. Odporúča sa odmerať výšku budovy, po miesto ohybu strechy a dĺžku strechy , na ktorú sa má škridla vynášať. Možnosť predĺženia výťahu , dokúpenia rôzneho príslušenstva. Strešný vozík Geda slúží k doprave materiálu po strešných latách, viď obrázky.


Vozík je vyrobený z hliníkových profilov. Pojazd zaisťujú dvojice roliek po strešných latách, viď foto .

GEDA Lift 2Comfort s užitočným zaťažením do 2kg. E-shop Elektrické výťahy a navijaky predaj Šikmé výťahy. Filter Dostupnosť Zobrazenie.


Všetko Novinky Akcia Výpredaj Najpredávanejšie Odporúčame. Predám stavebný výťah s kladkou pre dopravu dvoch furikov do výšky m. Strojná časť je neveľkej cca 1kg hmotnosti výborne sprevodovana s mechanickou brzdou. Vytah je v plnefunkčnom stave.


Z titulu ukončenia stavby predám stavebný výťah aj s plošinou. Zariadenie môže byt vhodné aj na orbu.

Výťah slúži k preprave krytiny, prípadne iných materiálov na strechu, až do výšky m. Montáž je nenáročná a na prekonanie okapovej hrany slúži výkyvný kĺb. Ceny sú uvádzané za deň požičania. Cena a viac dní -. Stavebná technika značky GEDA Významný nemecký výrobca stavebnej techniky, firma GEDA, dodáva na slovenský trh špičkové sofistikované stavebné stroje. Všetky nami používané stavebné výťahy zodpovedajú náročným bezpečnostným predpisom Európskej únie.


Stavebné výťahy , lešenárske vrátky aj sklzy na . Pracovné plošiny Osobný výťah MT 100N Predajca: maltech Slovakia Prenájom pohyblivých pracovných plošín s. Osobný výťah MT 100N Technické údaje : Maximálna pracovná výška 1m Maximálna výška pracovnej plochy m Maximálny stranový dosah cca. Rozsah otáčania 360° Nosnosť koša 2kg . Kardanová hřídel 7mm, kW. Tyto kardanové hřídele se vyrábějí v Itálii ve firmě AMA Cardan, která patří do grupy AMA SpA. Jedná se o kvalitní výrobky, které s. Spoločnosť Foxbau Nitra sa zaoberá predajom a prenájmom širokej škály stavebných pomôcok.


Medzi naše novinky patria rebríkové a stavebné výťahy , ktoré sa stanú vašimi neoddeliteľnými spoločníkmi pri práci. Nosnost 160kg napajanie 380w,v cene je aj vozik po stresnych latach. Od realizačnej firmy sa očakáva čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie vykonanie požadovanej práce, či už ide o celkovú stavbu, alebo len o jej časť,. Pre manipuláciu s nákladom a presun materiálu na strechu či naopak zo stavby preč máme v sortimente šikmé výťahy a sklzy sutiny nemeckej značky GEDA.


Naším stálym zákazníkom, ktorí sú u nás registrovaný ponúkame naše zariadenia v cene odoberaného materiálu alebo za nízky poplatok.

Termín prenájmu je potrebné si dohodnúť vopred osobne alebo telefonicky. Druh strojov a náradia sa rozširuje podľa potrieb a požiadaviek zákazníkov. Stiahnuť maloobchodný cenník . Modulový, ľahko a rýchlo zostaviteľný systém ako . Rebrík ový výťah ESCALERA m.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba