Pur panely hladke

Strešná krytina, sendvičové panely , trapézové plechy, modulové haly ZET. Skladem máme panely v délkách m. Velkoobchod chlazení, klimatizace a tepelná čerpadla. Sendvičové PUR dosky hrúbky mm - hladké.


Drevina: Smrek, borovica, okoume MF (meranti), dub, okoume SF - len pod krycie farby podľa stupnice RAL.

Pokud si nevíte rady, jakou tloušťku panelu použít na stavbu dle jejího využití, obraťte se na dodavatele nebo výrobce panelů. Velmi často používaný stěnový panel na opláštění hal v kladebné šířce metr a vnitřním jádrem s IPN pěnou (PIR) či PUR pěnou se skrytými upevňovacími prvky. Montáž panelu je veľmi jednoduchá a konečný výsledný efekt je vynikajúci.


Hladký povrch panelu TETRA K je vhodný na akúkoľvek finálnu úpravu. Jsou vhodné k výrobě dveří a. Přijďte si k nám pro kvalitní. Tepelnoizolačný panel je projektovaný pre použitie ako stenový.

PUR panely AVG vysokú tepelnú izoláciu pri minimálnom. Je charakterizovaný symetriou prierezu a mikrovlnitým povrchom z exteriérovej strany. Bezplatná inzercia, pur panely - predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. PVC doska - izolačné polyuretánové jadro - PVC doska (imitácia dekoru je s HPL doskou).


Profilovanie vonkajšej steny, L - Líniové, M-Mikroprofilované, R - Rýhové, G- hladké. Hladký hliník mikrónov druhá strana vzorkovaná mikrónov. Ocelový plech je lehce profilovaný, profilovaný nebo hladký , v různých barevných provedeních. Název „Stone coating“ skrývá v sobě speciální úpravu . Vnútorné povrchy sú hladké (alebo s jemnou prfoilácioui), ľahko umývateľné, čistiteľné , nezadržujú nečistotu a neprepúšťajú vlhkosť. I JEDNOTLIVĚ – PO KUSECH – MINIMÁLNÍ DÉLKA CC.


Jedná se o sendvičový panel , který je díky své konstrukci odolný všem povětrnostním vlivům. Povch je tvořen vysoce jakostní překližkou lepenou AW 10 WBP s krájenou dýhou v různých površích. Jádrem je materiál Styrofam RTM.


Novinkou v oblasti střech je panel SNV-3L pro lehké střechy se sklonem větším než 3°.

Vlastníte chladící chladící box, mrazící box či různé skladové prostory? Provedení s hladkou profilací konzultujte s technickým oddělením Kingspan. Panel SNV-3L má tři trapezoidy,. Není-li uvedeno jinak, barva je možná pro všechny typy panelů , kromě X-DEK.


Dále nabízíme sendvičové minerální panely s výbornými termoizolačními vlastnostmi. Pomocí prosvětlovacích panelů vnesete do . Povrchová úprava bílého i lakovaného panelu může být zvýrazněna designem struktury dřeva woodgrain nebo hladká , při použití imitace zlatý dub, tmavý dub, zelený dub a . Pri porovnávaní sendvičových panelov s polystyrénovým jadrom EPS, panely s polyuretánovým jadrom PUR sú charakteristické s väčšou pružnosťou, lepšou tepelnoizolačnou schopnosťou (pre získanie podobného efektu musíme konštatovať, že panel PUR môže byť dva krát tenší ako panel EPS) a taktiež je možnosť .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba