Plamostop p9

K izolaci se doporučují konstrukce . Je určený k ochrane oceľových konštrukcii pred účinkami tepelného zaťaženia vo vnútornom a vonkajšom prostredí. Pri aplikácii musí byť teplota vzduchu . Speciální jednosložkový mezivrstvý materiál určený k protipožární ochraně nosných ocelových konstrukcí v prostředí typu Y - vnitřní prostředí a částečná expozice. Lze jej používat pouze v systémech VitoFire Važ V . Je určen k ochraně ocelových konstrukcí před účinky tepelného zatížení ve vnitřním i venkovním prostředí.

Euro se poskytuje sleva. Při odběru nad tuto hranici lze dojednat individuální cenu. Stálým zákazníkům se pro výpočet slevy započítávají předchozí . Doba ochrany OK se pohybuje mezi min. Vypěňovací nátěr je určen k ochraně ocelových konstrukcí před působením . Katalogový list produktu přiložen . Nátěr má současně korozní odolnost.


Farby-laky Košice: skladom KS Južná Trieda 7 Košice NAVIGOVAŤ DO PREDAJNE. Farby, stavebniny otvorené v nedeľu Zľavy pre každého Distribútor farby, laky, stavebniny .

Základní nátěr je nutný i na pozinkovaný plech ( např. vzduchotechnika ). Uvedená cena je u většiny konstrukcí pro požární odolnost - min. Při požadavku na větší odolnost je . Protipožiarna ochrana - zariadenia, služby. PLAMOSTOP P– vypěňovací nátěr pro požádní . Hrúbka - 2mikrometrov v množstve potrebnom na 7m². Termín: Dohodou Lokalita: Banská Bystrica Cena: Dohodou . OTÁZKA: Dobrý den, mám k Vám dotaz zda lze aplikovat protipožární nátěr na požárně dělící konstrukci ze stěnových panelů KINGSPAN (KS TL 1Horizont), aby bylo dosaženo vyšší požární odolnosti u této požárně dělící konstrukce.


Panely KINGSPAN mají požární odolnost EI DPa požadavek PBŘ je EI DP1. Rozměr požárně dělící konstrukce je x m. ODPOVĚĎ: Pokud nebyly provedeny samostatné průkazné zkoušky s intumescentními . TypěňČvaci protipožární nátěr na OČělová. Používáme GRACO MARK X TM, ProConnect TM, nátěry, vysoce kvalitní finské nátěrové systémy: Tikkurila. Plamostop Pnebo Intumex.


Provádíme malby a nátěry interiérů a exteriérů - fasá střech, hal atd. Náter je vhodný do vnútorného prostredia s relatívnou vlhkosťou vzduchu do. Vlastnosti náteru sú potvrdené autorizovanou skúšobňou FIRES s. Batizovciach, protokolom o skúške č.

SLPO 0- 00A zo dňa 6.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba