Pepo palivo do biokrbov

PEPO palivo do biokrbov 1l. Je špeciálne palivo určené do krbov na bioetanol. Horí prirodzeným plameňom bez sadzí a zápachu, pri horení vzniká iba oxid uhličitý a voda. Lieh obsiahnutý v prípravku je vyrobený z prírodných zdrojov. Biolíh - palivo do biokrbů 1l.


Hoři krásným a přirozeným plamenem.

Vytváří imitaci skutečného ohně. Výsledkem hoření je jen kysličník uh. Bezvodný bioalkohol Spirit pri horení nezvlhčuje vzduch, čiže je vhodnejší do miestností s vyššou vlhkosťou, kde ďalšie zvyšovanie vlhkosti je nežiadúce.


Lieh obsadzený v prípravku je vyrobený z prírodných a teda obnoviteľných zdrojov. Nákup bez rizika: dní na vrácení. CEV pro biokrby PE-PO l. Hoří bez sazí a zápachu. Palivo určené do biokrbů na bioethanol.


Jedná se o český výrobek, který je nezávadný a certifikovaný.

Hoří přirozeným plamenem bez sazí a zápachu, při hoření vzniká pouze oxid uhličitý a voda. Líh obsažený v přípravku je vyroben z přírodních a obnovitelných zdrojů. Skladem ks - Ihned expedujeme. Kvalitní palivo České výroby pro biokrby. Bioethanol pro všechny modely a provedení bio krbu.


Nabízíme širokou nabídku paliv pro biokrby v několika provedení a balení. Biolieh Pepo určený ako palivo do biokrbov. Jedná sa o český výrobok, ktorý je nezávadný a certifikovaný. Bioalkohol l, palivo pre biokrby.


Technické parametre: Hmotnosť: 0. Na stiahnutie: Overenie dostupnosti: ks. Pre bližšie informácie nás kontaktujte. V prípade záujmu si tento tovar môžete taktiež zakúpiť priamo v predajni niektorého z našich obchodných partnerov.


Popis: späť na sortiment. VYHLEDEJTE SI KRBY, VLOŽKY.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba